Publikováno Leden 29, 20169 r Zdravim.Potreboval by som hociaku radu,pomoc pri nefunkcnich svetlach denneho svietenia.Snazil som si ich vymenit za LED-ky, ale vypisovalo mi chybu, tak sa zmenilo kodovanie svetiel a chyba zmizla ale svetla uplne sa vypli. Nahodilo sa kodovanie spet do povodneho stavu ale svetla uz sa nezapli. Vsetky ostatne svetla (park. stret. dialk. hml.) funguju, aj ich funkcie a podobne ale denne svietenie na dolnych ziarovkach nejde spojazdnit.Neviem co s tym moze byt, popripade ako to spojazdnit.
Leden 29, 20169 r Presne to same se stalo kolegovi, nepomohlo vratit zpet kodovani nic. Az ve skodovce mu to přehráli.
Leden 29, 20169 r A není to ta klasická zrada, že máš sice nakódováno ale musíš ještě přepnout zemi/region na skandinávii? Upraveno Leden 29, 20169 r od eauto1.cz
Leden 30, 20169 r To si někdo hrál s bytem 18...zkusit nastavit pro sedan v bytu 18: 1C nebo pro combi: 31. Pokud nepomůže tak jedině ke mě nebo do servisu na online parametrizaci.
Leden 31, 20169 r Autor Dik za info. Zajtra idem do skodovky, dufam ze mi s tym pomozu.Neviem aky to bol byt, ale moze byt ze 18, bolo zmenene z 00-standart EEPROM na sedan verziu s odielnym DLR a svetla sa vypli a pri opetovnom nahodeni na 00 svetla sa uz nezapli. Ja som na to len pozeral, nerobil to.Cize je potrebne nove prehranie kodovania ? Celej Riadiacej alebo iba Centralnej ?
Únor 1, 20169 r Autor Dnes problem vyrieseny. Hodinova praca v skodovke, prekodovanie riadicej jednotky a vsetko ide ako ma.
Červen 29, 20169 r To přesně znám (u mě to bylo u sedana), hrál jsem si s tím samým metodou pokus - omyl s pomocí kódovací kalkulačky se mi asi na dvacátý pokus podařilo to zprovoznit. V tom bitu 18 stačí zadat hodnotu "13" a zase maká jak má. Trvalo to asi dýl než tu hodinu, ale zase to bylo zadarmo Upraveno Červen 29, 20169 r od Vondi
Červen 29, 20169 r Hodnota 13 v bytu 18 rozhodně nenastaví správnou svítivost světel. Opět platí, že něco, co na první pohled funguje neznamená, že to funguje správně.
Říjen 31, 20222 r Ahoj, kamarádovi přestalo svítit denní svícení. Když dá do polohy "auto" nic nesvítí. Jak zapne světla klasicky tak svítí aji s mlhovkami. Nemáte tady někdo kód do VCDS pro ověření správného nastavení světel po napíchnutí auta do diagnostiky? Jde o Superb 2 combi, 2013 před faceliftem, klasické hlaogen světla. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.