Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim.
Potreboval by som hociaku radu,pomoc pri nefunkcnich svetlach denneho svietenia.
Snazil som si ich vymenit za LED-ky, ale vypisovalo mi chybu, tak sa zmenilo kodovanie svetiel a chyba zmizla ale svetla uplne sa vypli. Nahodilo sa kodovanie spet do povodneho stavu ale svetla uz sa nezapli. Vsetky ostatne svetla (park. stret. dialk. hml.) funguju, aj ich funkcie a podobne ale denne svietenie na dolnych ziarovkach nejde spojazdnit.
Neviem co s tym moze byt, popripade ako to spojazdnit.

Presne to same se stalo kolegovi, nepomohlo vratit zpet kodovani nic. Az ve skodovce mu to přehráli.

A není to ta klasická zrada, že máš sice nakódováno ale musíš ještě přepnout zemi/region na skandinávii?

Upraveno od eauto1.cz

To si někdo hrál s bytem 18...zkusit nastavit pro sedan v bytu 18: 1C nebo pro combi: 31. Pokud nepomůže tak jedině ke mě nebo do servisu na online parametrizaci.

• Autor

Dik za info. Zajtra idem do skodovky, dufam ze mi s tym pomozu.
Neviem aky to bol byt, ale moze byt ze 18, bolo zmenene z 00-standart EEPROM na sedan verziu s odielnym DLR a svetla sa vypli a pri opetovnom nahodeni na 00 svetla sa uz nezapli. Ja som na to len pozeral, nerobil to.
Cize je potrebne nove prehranie kodovania ? Celej Riadiacej alebo iba Centralnej ?

• Autor

Dnes problem vyrieseny. Hodinova praca v skodovke, prekodovanie riadicej jednotky a vsetko ide ako ma.

• 4 měsíce později...

To přesně znám (u mě to bylo u sedana), hrál jsem si s tím samým :)

metodou pokus - omyl s pomocí kódovací kalkulačky se mi asi na dvacátý pokus podařilo to zprovoznit. V tom bitu 18 stačí zadat hodnotu "13" a zase maká jak má. 

Trvalo to asi dýl než tu hodinu, ale zase to bylo zadarmo :D

Upraveno od Vondi

Hodnota 13 v bytu 18 rozhodně nenastaví správnou svítivost světel. Opět platí, že něco, co na první pohled funguje neznamená, že to funguje správně.

• 6 let později...

Ahoj,

kamarádovi přestalo svítit denní svícení. Když dá do polohy "auto" nic nesvítí. Jak zapne světla klasicky tak svítí aji s mlhovkami.

Nemáte tady někdo kód do VCDS pro ověření správného nastavení světel po napíchnutí auta do diagnostiky?

Jde o Superb 2 combi, 2013 před faceliftem, klasické hlaogen světla.

Díky 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.