Přejít na obsah

eauto1.cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    440
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení eauto1.cz

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Nyní se bavíme o nové generaci infotaimentu a už nepodporuje TMC, vše je zaměřeno na on-line služby
  2. Tříramenný volant k vidění na linku zde Lépe patrné to je ve videu zde (Tříramenný volant přetoč na min: 10:00)
  3. Zdar, mám specialitku. Halogeny: svítí kromě denních světel současně navíc i potkávací vepředu. (Ovládat ty denní světla lze v infotaimentu zap-vyp i na ručku to reaguje jak má, vzadu je komplet tma, vše je skoro ok) Nevěděl by někdo, jak ty potkávací odebrat ať svítí jen denní? Tak jsem na to přišel, kdyby to někdo řešil, bylo to deaktivováno tímto návodem, muselo se to opačně aktivovat a ještě přepnout v automatických světlech denní světla na automatiku, byť je to auto bez světelného senzoru.
  4. Dík. Tak MIB1 Amundsen nemá ani položku v menu, která by umožnila aktualizovat POI= moje zvláštní cíle. Ale existuje update SW pro celý Amundsen MIB1 Neřešil to někdo náhodou už a neobsahuje ten nový soft možnost importu vlastních POI? Neumí ty POI někdo přidat přímo do mapy CZ?
  5. Amundsen v O3 2013 bude MIB1 že? Lze tam rozběhat tedy naimpotrovat POI speedcams v GPX jako do Columbus? Jakým postupem? Mapu2020 jsem tam dostal a poi mám připraveny jen mi není jasný konkrétní postup krok za krokem
  6. DSG Superb3 FL: DQ200 1.6 TDI DQ381 2.0TDI 110+140kW DQ400 iV (Hybrid) 1.4TSI DQ500 se dává jen do motoru BiTDI 176kW u MQB tedy jak Kodiaq, Tiguan, tak Passat a není důvod, aby to měl Sup jinak a jelikož v Supu není 176kW tak je logické, že není ani DQ500
  7. V developer settings lze povolit videa 720 i 1080 současně, tak jsem to učinil obojí. Rozlišení Columbus/DiscoverPro MIB2 je 960 Předpokládám, že se to bude přehrávat stejně na automatické rozlišení, dle kvality signálu jako v PC, ale při dobrém signálu je škoda to mít na minimum. Je to tak, nebo se mýlím?
  8. nesledoval jsem video, je nutné postupovat přesně podle návodu. Už to jede! Teď má Vodafone nějaký balíček YOUTUBE kde se neodečítají data a je to neomezeně za 99kč/měsíc. Myslím, že podobné služby bude mít každý operátor. Zjistil jsem, že v developer setings lze zadat kvalitu videa 720 nebo 1080 kdo má tak kvalitní display... Kolik má columbus/Discover Pro z roku 2015/2016? nevíte? Ještě ten poslední s kolečkama... Díky moc všem.
  9. Rozumím ale nezobrazuje se to tam. Přitom tam je ta šipka, že mám vybrat ale je tam jen exit a nic víc. Zkusím nainstalovat něco jiného, co by se tam zobrazilo, ale nevím co? Poraďte. Ať vyloučím, že blbne YoutubeAuto a né AndroidAuto.
  10. Rozumím, ale je tam jen co si pamatuji, exit z AppConnect. Zkusím to.
  11. Kde to najdu prosím Tě? V telefonu mi YOUTUBE AUTO funguje, ale nenašel jsem to v Android Auto ani v Mirror Link ani v Samsung Car Mode. V android Auto pod volbou hudba mám VLC Spotify Hudba Play ale Youtube Auto ne. Kde se to spouští???
  12. Tak mapy 2018 běhají na jedničku a funguje v tom i akustické upozornění na dodatečně přidané POI radary. Na jedničku myslím tak, že bez chyby i na AID+HUD Děkuji za link! Nevím, kde nastavím vyšší hlasitost na to akustické upozornění radarů. To koreluje s hlasitostí navigačních hlášení asi že? Nebo jde dokódovat další menu na hlasitost POI? Nejradši bych měl navigační hlášení velmi tiše ale ty radary hlasitě, to nelze co?
  13. -Je to stejné i do Pašíka 2015? -Je to novější, než viz foto? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...