zmrkp Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Mám S II r.v. 1/2012 ,neviem či GSM II alebo III a môj problém : Pri nepripojenom tlf cez BT sa mi samo od seba zapne hlasové ovládanie tlf a hlási :Nie je pripojený žiadny telefón a začne rozprávať celú nápovedu.Niekedy je to aj 3-4 krát za 30 min.Vie niekto poradiť ? Ak bude treba niečo upresniť, dám ak budem vedieť čo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmrkp Vloženo 8. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Prosím , naozaj nevie niekto poradiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterch Vloženo 7. Duben 2023 Sdílet Vloženo 7. Duben 2023 V 1. 2. 2016 na 11:47, zmrkp napsal: Mám S II r.v. 1/2012 ,neviem či GSM II alebo III a môj problém : Pri nepripojenom tlf cez BT sa mi samo od seba zapne hlasové ovládanie tlf a hlási :Nie je pripojený žiadny telefón a začne rozprávať celú nápovedu.Niekedy je to aj 3-4 krát za 30 min.Vie niekto poradiť ? Ak bude treba niečo upresniť, dám ak budem vedieť čo. Rozšířit Zobrazit skrytý obsah Dobrý deň ako ste tento problém vyriešil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterch Vloženo 7. Duben 2023 Sdílet Vloženo 7. Duben 2023 Dobrý deň. Tento problém mám aj ja. Dokonca ak mám telefón pripojení cez Bluetooth tak mi samo vytočí 112. Niejake riešenie? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.