Boris Mitrenga Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Zdravim chtel bych se zeptat u el. Sedacky spolujezdce chtel jsem vysavst interier tak jsem si sedacky posunul uplne dopredu a pri posinuti z5 dozadu uz nejede vyska funguje aji operatko funguje jenom nejde posouvat dopredu a dozadu nevi nekdo co stim ? Dik za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Zdar, zkontroluj konektor k sedačce. Je pod sedačkou. Běžně se stává, že lidé pod sedačkou nechají krámy a ty pak poškodí mechanismu posouvání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Mitrenga Vloženo 6. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Diky .....byl to konektor motorku (opraveno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prosada Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Dobrý den, dnes se mi na mém superbu 1.generace vyskytl problém s elektrickým posuvem sedačky. Pod sedadlo mi zapadly klíče tak jsem si jí odsunul na doraz dopředu a zvedl na maximální výšku. Když jsem jí chtěl vrátit zpět do polohy která se dá považovat za vhodnou k sezení, tak se sedačka ani nehnula. Zkoušel jsem všechny tlačítka spínače s všechno a ani jeden nefunguje(polohování dopředu dozadu opěradlo, prostě nic) nevíte někdo co s tím? Popřipadě co zkontrolovat a nebo v čem by mohl být problém? Děkuju za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Viz výše - kdybys trochu hledal... Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Vyrazil sis pojitsku. Sundej kryt pod volantem a u reléového boxu vyměň příslušnou pojistku dle obrázku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek120 Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Zdravím, stalo se mi taky, že mi z ničeho nic přestala jít sedačka řidiče..pouze výhřev funguje a samozřejmě pravé zrcátko se nesklápí. Rád bych zkontroloval pojistku, jenže když jsem sundal kryt pod volantem, tak to jaksi neodpovídá obrázku, který sem dával SUP1. A nebo koukám jinam? Vyfotil jsem to...kdyžtak to můžu vyfotit ještě z jinýho úhlu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.