pajamichal Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Ve Felicii 4/95 mám centr. zamykání 4 dveří na DO bez alarmu. Otvírání a zavírání na klíč v poho. Nelze ovládat DO. Baterka v poho. Rezervní ovladač se chová stejně.Ledka se rozsvítí, světla auta při zamykání na krátkou chvilku taky, ale neotevře a nezavře. Při otvírání auto nebliká. DO model EAGLE III, Leopard RS-250 . ŘJ je přišroubovaná pod budíkama vzadu, bez demontáže krytů nepřístupné. Díky za podněty na co se zaměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 1) pokud LEDka při zmáčknutí tlačítka na DO svítí a zároveň auto signalizuje světelně (blinkrama???) snahu o zamykání/odemykání, nehledal bych chybu v DO - kdyby nefungoval přenos povelu a jeho odsouhlasení jednotkou centrálu, nedělo by se nic. Typ DO je k rozpoznání závady úplně zbytečnej údaj. 2) pokud auto blikne po přijetí povelu, funguje základní napájení ŘJ centrálu = není potřeba hledat, jestli do jednotky jde proud. 3) je potřeba odpojit kabeláž od ŘJ k jednotlivým motorkům ve dveřích a ty motorky vyzkoušet jednotlivě připojením na baterku = zdroj 12V, jestli fungujou samy bez ŘJ. 4) pokud motorky budou OK, je potřeba se zaměřit na samotnou ŘJ, jestli fungujou správně výkonový spínače - a tady už je to práce pro elektronika, protože bez znalosti zapojení uvnitř ŘJ jseš v zádeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 U sestry jsem řešil něco podobného, tam tedy centrál nešel ani na klíč. Vyndal jsem budíky a tam, pokud si správně po té době pamatuji, bylo relátko, ke kterému sice šlo 12V, ale v případně požadavku se snížilo asi na 5V. Pomohlo natažení nového drátu se stabilními 12V. Pokud se s tím relátkem schovaným za budíky pletu, omlouvám se a opravte mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.