Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ve Felicii 4/95 mám  centr. zamykání  4 dveří  na DO bez alarmu. Otvírání a zavírání na klíč v poho. Nelze ovládat DO. Baterka v poho. Rezervní  ovladač  se chová stejně.Ledka  se rozsvítí, světla auta při zamykání na krátkou chvilku taky, ale neotevře a nezavře. Při otvírání auto nebliká.  DO model EAGLE  III, Leopard RS-250 .  ŘJ je přišroubovaná  pod budíkama  vzadu, bez demontáže krytů nepřístupné.

Díky za podněty na co se zaměřit.

Vloženo

1) pokud LEDka při zmáčknutí tlačítka na DO svítí a zároveň auto signalizuje světelně (blinkrama???) snahu o zamykání/odemykání, nehledal bych chybu v DO - kdyby nefungoval přenos povelu a jeho odsouhlasení jednotkou centrálu, nedělo by se nic. Typ DO je k rozpoznání závady úplně zbytečnej údaj.

2) pokud auto blikne po přijetí povelu, funguje základní napájení ŘJ centrálu = není potřeba hledat, jestli do jednotky jde proud.

3) je potřeba odpojit kabeláž od ŘJ k jednotlivým motorkům ve dveřích a ty motorky vyzkoušet jednotlivě připojením na baterku = zdroj 12V, jestli fungujou samy bez ŘJ.

4) pokud motorky budou OK, je potřeba se zaměřit na samotnou ŘJ, jestli fungujou správně výkonový spínače - a tady už je to práce pro elektronika, protože bez znalosti zapojení uvnitř ŘJ jseš v zádeli...

Vloženo

U sestry jsem řešil něco podobného, tam tedy centrál nešel ani na klíč. Vyndal jsem budíky a tam, pokud si správně po té době pamatuji, bylo relátko, ke kterému sice šlo 12V, ale v případně požadavku se snížilo asi na 5V. Pomohlo natažení nového drátu se stabilními 12V. Pokud se s tím relátkem schovaným za budíky pletu, omlouvám se a opravte mě.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...