Zdeněk_Teplice Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Ahoj, mám dotaz. Vyřešil už někdo, zda se dá rozleštit škrábanec na display a na lesklém plastovém rámečku, co je na Columbusu? Četl jsem, že Čistící pastou raději ne. A že možná zabere zubní pasta. Má někdo bližší zkušenosti? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Já jsem měl taky škrábanec na displeji kamarád mi poradil a koupil jsem si na ten display speciální folii která umí zacelit škrábanec a bez nějakého leštění. Akorát jsem musel tu folii střihnout na míru,protože takový malý rozměr jsem nesehnal. A mám ji tam přes dva roky a zatím OK není nic vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 na displeji neuděláš nic na rámeček opatrně horkovzduch-ale opatrně a ten jej zacelí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawe Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 dominikg: Můžeš prozradit kde jsi tu folii koupil? Žádný smartfone,tak velký není.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk_Teplice Vloženo 14. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Cosby: Mas s tím vlastní zkušenost? Jedna se mi o ten lesklý proužek co je kolem displeye (dotýká se ho). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Displej se celkem s úspěchem rozleštit dá. Jsou na to speciální pasty. Já na to používám jemnou pastu na leštění laků (vodou ředitelnou, žádné tempo) a modelářskou vrtačku s malým filcovým kotoučem. Úplně se to odstranit nedá, zlepší se to tak o 70 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Ano,displej rozleštíš,ale sundáš z něj antireflex.vrstvu a pak je lesklý,není matný. Ano,horkovzduch ti zacelí drobné škrábance,ale jak jsem psal,musí se opartně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Existuje pasta displex,ktora dokaze skrabance dokonale odlestit.Ja som nou zalestl skrabance na Bolere. https://www.tpd.sk/katalog/telefony/mobilny-telefon/prislusenstvo/?detail=23676 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 dominikg: Můžeš prozradit kde jsi tu folii koupil? Žádný smartfone,tak velký není.Dík Chvilku mi to trvalo než jsem doma našel ten obal od folie,kterou mám min. dva roky a podle kódu je to toto https://www.alza.cz/screenshield-pro-samsung-galaxy-note-8-0-n5110-na-displej-tabletu-d594704.htm?o=6#popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) stacila chvilka na ebay-i a mas tam kopec folii rovno origo na Columbusa - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=columbus+screen&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcolumbus+screen+protector.TRS0&_nkw=columbus+screen+protector&_sacat=0 ja som rovno objednal toto - http://www.ebay.com/itm/2x-Brotect-Screen-Protector-for-Skoda-Columbus-2012-Navigation-System-/361488829632?hash=item542a69ccc0:g:PEsAAOSwnipWbqBt je to posielane z Nemecka, takze by to malo byt skoro doma dufam. Editováno: 17. Únor 2016, autor: matelkoxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 prosím Vás,co blbnete??Z E-bay.Fólii a dobrou má každá lepší reklamka co dělá polepy atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 a co by blbnuli? ty sem žádnej odkaz nedáš a když si někdo dá práci s hledáním tak jen napíšeš, co blbnete, má to každá reklamka Má, ale asi to nebude za 100 Kč včetně řezu na daný rozměr displeje.. i kdyby bylo, toto je jen jeden klik a folie přijde až domů bez nějakého objíždění, měření displeje apod. Za mě přínosná informace, díky matelkoxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 to michal2009 - nie je za co, dam vediet ked to dorazi, sam som zvedavy. pravdupovediac doteraz som nejako neriesil foliu na ten displej, aj ked napr. ked kupujem telefon, hned beriem aj ponovom uz temperovane sklo, takze sa sam sebe cudujem, ze mi to nenapadlo pri columbovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 přesně, bez ochrany ani ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Tak nevím,já zadal rozměr kamarádovi do reklamky a stálo mě to 30 ,-Kč. Navíc poštovné z Ebaye také nebude levné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 to cosby - keby si si rozklikol aspon ten odkaz co som posielal, tak za 2ks som zaplatil 4,28 eura, posta zdarma. asi casto z ebay nenakupujes co? vacsinou mas free shipping aj z ciny ked treba a toto je z nemecka, takze to nebude ani dlho trvat kym to pride... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 ne každý má kamaráda v reklamce - i když bych řekl, že tohle bude spíše záležitostí nějakého reprostudia. V každém případě už vidím to jejich nadšení, až jim řeknu, že chci obdélníček 8 na 14 centimetrů a že moje představa o ceně je do 20 korun :-). Nadruhou stranu tip, že se to dá sehnat i jinak je také dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Tady je take folie na columbus, 159 kč http://www.kinkato.cz/6ks-ochranna-folie-na-pro-Skoda-Columbus-2012-d11682.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Před dvěma rokama jsem žádnou jinou folii nenašel tak jsem si musel poradit jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawe Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) No ,konečně jsem našel i tvrzené sklo . Folie na smartfonech jsem po několika pokusech zavrhnul,ale sklo kupuji na každý nový a téměř nepoznám rozdíl od originálu..Tady je to sklo: http://tvrzena-skla-pro-mobilni-telefony.heureka.cz/tvrzene-sklo-airglass-premium-pro-volkswagen-rns-510-navigationssystem/ Editováno: 17. Únor 2016, autor: pawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Tady je take folie na columbus, 159 kč http://www.kinkato.cz/6ks-ochranna-folie-na-pro-Skoda-Columbus-2012-d11682.htm typek to objedna cez ebay za smiesnych 59 korun, prihodi si na tom 100-vku a predava dalej. super kupa cilda1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 To byla jenom informace,třeba někdo nechce kupovat přes ebay atd.Chápeš to matelkoxxl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 no ja som dal tiez len info, aby sa ludia neodrbali, ze to iste maju za tretinovu cenu rovno z ebay-u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawe Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 To tvrzené sklo co jsem dával link na amazonu, taky koupíte za půlku a rychleji...,ale jsme v ČR, tak české ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 tak 17-teho objednane a dnes 22-heho to mam doma. a to bol este aj vikend medzitym, tak predpokladam, ze by to prislo aj skor. uz len nalepit, som zvedavy ako to pojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.