Jan R. Vloženo 8. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2016 (editace) Tak jsem viděl poprvé naživo Scout a závěr, že jsem měl ten rok počkat. Teď to dobastlovat nebudu, při koupi VI. generace si na něj počkám. Vím, příplatek velký, ale líbí se mi, jak je to i na 16. vysoký a nepotkám jich cestou denně desítky. Provedení pěkně zpracované i dolícované. Psali ACC, ale čidlo mi přišlo stejné, ale věřte jim. Vzal bych ji v modré Race Editováno: 8. Září 2016, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 U baráku stojí v modré Race a pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2016 (editace) A vyfotíš mi ji ? Zezadu ten rohový pohled ( jako na sedmé fotce) musí být fajn, jestli bude čistá. Editováno: 8. Září 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Dát tam ty kola, co bílá a O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 že si to ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 S race je to moc velkej kontrast, hezčí je s tou světlejší modrou metlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Ta FIIIC Scoutline z áček má ACC.Viz fotky interiéru: http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-fabia/car.html?id=136197132 Ale ACC bych volil s motorizací 1.2 TSI 81 kW DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Scoutline je určitě hezčí v bílé barvě, auto to opticky zvětší a tak nějak to k tomu sedí lépe. Docela hezký je i v Quartz metle, ale moc se jich asi nevyrábí, protože parkoviště jsou plná spíše Monte Carly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Moc, moc hezky ale modrá race je fakt moc tmavá už, ta světlá modrá je na tom hezčí a nebo pak ta bílá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Akorát ten zadní stříbrný plast mohl být decentnejsi, je to dost na hulváta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Dnes jsem viděl cappucino a auto vypadalo pěkně. Evidentně tomu sluší světlejší odstíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Jojo taky bych řekl, kromě kapučína i ta světle modrá metla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 V té béžové ji to sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Jj béžová pro ScL je top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.