Září 8, 20168 r Autor Tak jsem viděl poprvé naživo Scout a závěr, že jsem měl ten rok počkat. Teď to dobastlovat nebudu, při koupi VI. generace si na něj počkám. Vím, příplatek velký, ale líbí se mi, jak je to i na 16. vysoký a nepotkám jich cestou denně desítky. Provedení pěkně zpracované i dolícované. Psali ACC, ale čidlo mi přišlo stejné, ale věřte jim. Vzal bych ji v modré Race Upraveno Září 8, 20168 r od Jan R.
Září 8, 20168 r Autor A vyfotíš mi ji ? Zezadu ten rohový pohled ( jako na sedmé fotce) musí být fajn, jestli bude čistá. Upraveno Září 8, 20168 r od Jan R.
Září 9, 20168 r Ta FIIIC Scoutline z áček má ACC.Viz fotky interiéru: http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-fabia/car.html?id=136197132 Ale ACC bych volil s motorizací 1.2 TSI 81 kW DSG
Září 9, 20168 r Scoutline je určitě hezčí v bílé barvě, auto to opticky zvětší a tak nějak to k tomu sedí lépe. Docela hezký je i v Quartz metle, ale moc se jich asi nevyrábí, protože parkoviště jsou plná spíše Monte Carly.
Září 9, 20168 r Moc, moc hezky ale modrá race je fakt moc tmavá už, ta světlá modrá je na tom hezčí a nebo pak ta bílá.
Září 30, 20168 r Dnes jsem viděl cappucino a auto vypadalo pěkně. Evidentně tomu sluší světlejší odstíny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.