polllll Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Dobrý den, jsem tady nový, snad nezakládám špatně umístěný dotaz - jde mi o to, že mi nefungovalo na Roomsteru přepínání dálkových světel, je to ta verze s čočkami a clonkou. Koupil jsem tedy nové světlo, Hella, po namontování jsem večer svítil na hladkou zeď a seřizoval. Zarazilo mě že v tom světelném poli je shora výseč, kde světlo nesvítí, taková jako slepá skvrna. Dělá to i na potkávací i na dálkové. Druhé světlo svítí normálně. Vyměnil jsem H7 žárovku za novou a stejný výsledek. Setkali jste se už s tímto? Mám světlo reklamovat? Díky! Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Sprav FOTO nech vieme presne o čo sa jedná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polllll Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Díky, posílám odkazy na obrázky... doufám, že to půjde... potkávací i dálkové, levé světlo je to měněné, dík.. http://ulozto.cz/xzKR2RQp/potkavaci-jpg http://ulozto.cz/x7EwPwHG/dalkove-jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Buď je v něm nějaký bordel nebo je vadná optická soustava. Vymontovat, zkusit vyklepat případný bordel a pokud nic nevypadne, vyměnit za jiný kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 mně se hlavně zdá, že vlákno není v ohnisku čočky (svítí to míň a rozplizle) = jestli ono to není ve vnitř nějak rozpadlé, čemuž by napovídaly i ty stíny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polllll Vloženo 26. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Díky, nakonec vyreklamováno, výměna za jiný kus, pak už vše OK :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.