mbrazdil Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Zdravím všechny, nevěděl jsem kam to mám dát tak jsem to dal sem Chtěl jsem se zeptat, jak se stavíte k pojištování skel? Vyplatí se to vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Myslím si, že se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 přesunul jsem ti to vlákno do Ostatní diskuze do Lampárny, neb to může být obecně o skle, ne jen pro Rapida. A určitě vyplatí. Měl jsem to kdysi při povinném ručení za 200 ročně. Jednou jsem měnil. Pak ten produkt (pojištění při povinném ručení) skončil a já si nesjednal náhradu, takže teď musím už pátý rok jezdit s tímto. Je to pravda pořád stejné, je to přesně na konci dráhy stěrače, takže na technické zatím už 3x bez výhrad, ale štve mě to . Nicméně 4 litry ze svého se mi taky nechce dávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Pojištění skel je jedine pojištění ktere se dokáže zaplatit jedinou výměnou skla to bych si hned pojistil bez přemýšlení zda je nebo není třeba. Měnil jsem 3x přední sklo na stare fabce takže 15 000 z pojistek. Platil jsem 500 korun rocne myslím. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 (editace) V 24. 2. 2016 na 20:18, Malta napsal: ...takže teď musím už pátý rok jezdit s tímto... Ahoj, dnes jsem si v garáži všimnul, že mám na skle to samé (pod zpětným zrcátkem, v místě kde jezdí oba stěrače). Malý důlek o průměru cca 3 mm a hloubce do 1 mm. Za důlkem je prasklina, která jde nespíš skrz celou tloušťku skla Co je horší, že nemám viníka, a pořádně ani tu kamenou jistotu, kdy a kde k tomu došlo - odhaduju pondělí večer v Praze na Radlické (tam co náklaďáky odváží zeminu z Waltrovky) cvkanutí jsem slyšel, ale těch už bylo.. U Allianzu mám v rámci MiniRisku i pojištění všech skel, ale podmínky smlouvy zmiňují jenom takové ty typické - havárie, zvíře, živelná pohroma.. prostě spousta věcí, ale blbej kamínek ne Než se na ně obrátím - řešil někdo tuto věc? A řešil úspěšně? Na internetu jsem koukal na různé články a v jednom případě pojišťovna odmítla platit i když byl k dispozici viník, který vše dosvědčil. Díky EDIT: Pro další nešťastníky - auto stačilo zavézt do smluvního servisu pojišťovny, tam se defacto o vše postarali. Viník, policie, kamerové záznay apod. nebyli potřeba, leč chtějí vědět alespoň přibližně místo a čas. Sklo mi vyměnili a tím, že nedošlo k překročení limitu plnění, tak to bylo gratis. Připojištění lze jenom doporučit - hlavně si před smluvením pojistky zjistětě kolik stojí originální sklo a k tomu připočtěte nějakou práci, ať pak zbytečně nedoplácíte. Editováno: 22. Březen 2017, autor: Tomas F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.