Přejít na obsah

Pojištění skel


mbrazdil

Doporučené příspěvky

přesunul jsem ti to vlákno do Ostatní diskuze do Lampárny, neb to může být obecně o skle, ne jen pro Rapida. A určitě vyplatí. Měl jsem to kdysi při povinném ručení za 200 ročně. Jednou jsem měnil. Pak ten produkt (pojištění při povinném ručení) skončil a já si nesjednal náhradu, takže teď musím už pátý rok jezdit s tímto. Je to pravda pořád stejné, je to přesně na konci dráhy stěrače, takže na technické zatím už 3x bez výhrad, ale štve mě to fuck. Nicméně 4 litry ze svého se mi taky nechce dávat

post-3505-0-17446200-1456341425_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
V 24. 2. 2016 na 20:18, Malta napsal:

...takže teď musím už pátý rok jezdit s tímto...

Ahoj, dnes jsem si v garáži všimnul, že mám na skle to samé (pod zpětným zrcátkem, v místě kde jezdí oba stěrače). Malý důlek o průměru cca 3 mm a hloubce do 1 mm. Za důlkem je prasklina, která jde nespíš skrz celou tloušťku skla :( Co je horší, že nemám viníka, a pořádně ani tu kamenou jistotu, kdy a kde k tomu došlo - odhaduju pondělí večer v Praze na Radlické (tam co náklaďáky odváží zeminu z Waltrovky) cvkanutí jsem slyšel, ale těch už bylo..

 

U Allianzu mám v rámci MiniRisku i pojištění všech skel, ale podmínky smlouvy zmiňují jenom takové ty typické - havárie, zvíře, živelná pohroma.. prostě spousta věcí, ale blbej kamínek ne :D

Než se na ně obrátím - řešil někdo tuto věc? A řešil úspěšně? Na internetu jsem koukal na různé články a v jednom případě pojišťovna odmítla platit i když byl k dispozici viník, který vše dosvědčil.

 

Díky

 

 

EDIT: Pro další nešťastníky - auto stačilo zavézt do smluvního servisu pojišťovny, tam se defacto o vše postarali. Viník, policie, kamerové záznay apod. nebyli potřeba, leč chtějí vědět alespoň přibližně místo a čas. Sklo mi vyměnili a tím, že nedošlo k překročení limitu plnění, tak to bylo gratis.

Připojištění lze jenom doporučit - hlavně si před smluvením pojistky zjistětě kolik stojí originální sklo a k tomu připočtěte nějakou práci, ať pak zbytečně nedoplácíte.

Editováno: , autor: Tomas F
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...