czab Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Nevím kam to zařadit tak to dám do podvozku. Mám problém s tím, že po nastartování mi něco lupe do řízení. Je jedno na kterou stranu točim volantem, prostě tam něco preskakuje. Měl jsem to už jednou na reklamaci a tam mi řekli že je to normální a je to nejspíš zámek řízení. Nicméně mě to strašně sere a prostě není normální, aby mi něco lupalo do řízení. Pozoruje někdo stejný problém? Editováno: 25. Únor 2016, autor: czab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 26. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Zajel jsem znovu na reklamaci, ukázal jsem jim jak to lupe a bylo mi řečeno, že je to malo. Ať to prý vždycky natocim, dělá to jen po startu. Tak jako já nevím co by jeste chtěli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 zkus navštívit jinej kvalitnější autorizák (teda jestli nějakej je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 (editace) Já jsem bohužel ujel jen 1000km, než zcela nová Fabča odjela porouchaná na odtahovce, ale že by něco lupalo v řízení jsem si nevšiml a to jsem na tyhle věci dost citlivý, takže tě upřímně chápu. Editováno: 26. Únor 2016, autor: Pavel_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Co se stalo že musela na odtahovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Zatím se bohužel 100% neví, už týden stojí v servisu a čeká se na novou ECU motoru, prý to asi bude tím. Rozsvítilo se ECU a auto spadlo do nouzového režimu, po pár km se přidala kontrolka motoru (kontroly výfukových plynů), to už jsem to vypl a volal asistenčku, auto jelo na 2-3 válce a klepalo se jak ratlík - 1.2 TSI 81kW. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Pánové, nedělejte tady bordel - copak má společného ECU s podvozkem??? Dodržujte pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 jojo po najetych 18 tisicich to loupe jako krava, vetsinou po vetsim rejdu v male rychlosti to tam slysitelne lupne, fakt netusim co ti technici pri (ne)testovani auta nez ho pustili do vyroby delali, je to jeden fail za druhym... Ca za 14 dni zkusim protekcne jiny servis a hodim jim to na hlavu, spolecne s tim mlacenim ulozeni prevodovky, ktery maj asi z principu taky zakazano slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 31. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Jak si dopadl? Já mým oba tyhle problémy, které se zhoršují a nemám vůbec chuť do servisu jet. Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 tak jen update - loupani v rizeni take uznali a opravili, byl to udajne spatne nastelovany kloubek na tyci od volantu nekde v interieru pod nim, plus promazano, cili pokud to nekomu loupe pri toceni volantem tak by to melo byt ono, je to pryc a hurara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Ano potvrdzujem, ja som to mal tiez, odstranene. Odoslané z Lenovo S1a40 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 26. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2016 Dnes jsem zkoušel reklamovat loupání a neúspěšně. Už toho mám dost. Technik ráno uznal, že to cítí a slyší a odpoledne když mi volal, tak "omlouvám se, ale závada se znovu neprojevila". Reklamovat škodovku je hrůza... Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Mne sa to podarilo vyreklamovat len vdaka tomu ze mam znameho v servise. Inak na 99% by som odisiel bez vymeny pretoze buchalo to len niekedy a na velmi velkych vymoloch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUICE. Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Nechci zakládat nové téma, ve volantu mi nic slyšitelně nelupe ale najednou začal mít volant jakoby krokový chod, není to plynulé otáčení volantem ale jakoby to chodilo v zubech. Je to cítit ať už při stojícím voze nebo při jízdě a jen při takřka centimetrových pohybech. Stalo se to už někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 ja jsem si zatim niceho takovyho nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackmirror Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 taky to pocituju v posledni dobe to krokove otaceni volantu v centimetrech ale jeste jsem to neresil a Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.