Přejít na obsah

Zrusenie PZP


buxi86

Doporučené příspěvky

Zdravym panove,mam taky to problem,Predal som auto asi 16.12.2016 a asi pred tyzdnom mi prisla upomienka z poistovni aby som zaplatil poistku.ako mam postupovat nemam ziadny doklad od auta ktore som predal(z novym majitelom sa nemozem skontaktovat) jedine co mam je kupno predajna zmluva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně si zjistí kdys ho prodal. Pokud na pojišťovnu nahlásíš datum cos uvedl tady to je 16.12.2016 tak se nediv že po tobě chcou platbu!

Jinak v ČR to je tak, že do 10i dnů musíš nahlásit změny. To je dojít s kupní-prodejní smlouvou a nejlíp po přepisu a kopií techničáku a zažádat o ukončení smlouvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v tom datume vznikol preklep 16.12.2015 som auto predal,novy majiteľ mi poslal potvrdenie z polícii že už niesom vlastníkom auta ale to potvrdenie som niekde stratil a s nim sa nemožne spojiť mob.ma vypnuty tak že najskôr budem musieť isť na policiu aby my vystavili potvrdenie že už niesom vlastníkom,len dúfam že  nebudú chcieť žiadne doklady ohľadom auta lebo mam iba kúpno predajnu zmluvu nic viac nemam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po prodeji nic jiného nemáš. Velkej technická a "malej" technická má novej majitel, takže nemáš co mít.

Dojdi co nejdřív se smlouvou na pjišťovnu a tam ti řeknou jestli jim to stačí nebo ne. Navíc novej majitel ho musel přihlásit, takže tvoje VIN (SPZ-RZ) má 2 pojištění. A to si pojišťovna zjistí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...