MikeSuperb Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Ahoj nemáte někdo zkušenosti, mám solarni stresni a občas se sám otevře šíbr a sám se i zavře !!!! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Tak to slyším poprvé. ;-) To se mi nikdy nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaSII Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 To se mi občas děje taky. Všude v servisu kde jsem se o tom zmínil na mě koukali jak na osla. Takže čekám co se s tim bude dít dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeSuperb Vloženo 4. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Nejhorší je ze to nedělá furt ale jen občas Editováno: 4. Březen 2016, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Dělá to ovladač...zkus ho na čas odpojit a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Ahojte. K "samozatvaraniu" mozem len dodat, ze Siber sa mi sam zavrie (z vetracej polohy) iba v pripade ze zacne prsat. Sam sa este neotvoril nikdy Samootvaranie - Siber ma v sebe nejaky bezpecnostny mechanizmus proti pricviknutiu predmetov. Cize ak zadetekuje odpor pri zatvarani, tak sa automaticky odsunie maximalne dozadu. Inak vo vseobecnosti to solarne okno je celkom v pohode. Sice to auto "nevychladi", ale ked na auto pecie tak je v nom citelne mensia teplota ked to porovnam s autom bez nezavislej ventilacie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.