Listopad 20, 20168 r Mohl by jsi mi prosím poslat postup, jak to v infotainmentu vypnout? Jednorázově by mu to asi stačilo, vypnul by si to jen, když by couval s károu. Nevím, kdy k našim pojedu, tak bych to zkusil. Upraveno Listopad 20, 20168 r od wyziv doplnění textu
Listopad 20, 20168 r Ve Swingu je to takhle... Ale nevim, co tam tvuj tatik ma... si to kdyztak stahni cele na webu Skodovky. (zacina to vlevo dole ) Upraveno Listopad 20, 20168 r od epo
Listopad 21, 20168 r Já osobně bych jim to v autorizáku nebo přímo v MB omlátil o hlavu, jak nad tou svou prací uvažují, jako když jsem já před 2 roky řesil u 8 let staré fabie korozi: dveří řidiče, prahu, pátých dveří a sváru na vnitřní bočnici kufru. To byl pak cvrkot . Tatík, ale takovou náturu nemá a já se mu do toho nechci motat.
Listopad 30, 20168 r V 3. 3. 2016 at 20:59, jayhawk napsal: jop, souhlas, párkrát se mi stalo to samé... + někdy když dojedu na světlech auto před sebou a stoupnu si blízko (a nebo když naopak někdo dojede mě a stoupne si blízko za mě), tak se na display nepromítne autíčko s vymezením vzdálenosti, i když zvukové varování začne křičet (+ to samozřejmě platí i při parkování- i když zařadím zpátečku, tak na displayi nic, pořád navi, ale zvuk píp píp)... tak, od pondělí mám v autě "nový sw" pro park senzory... oficiálně ten sw "vydaný" ještě není, čeká se až bude po TPI... zkušenosti s novým sw- zatím jsem neměl moc šancí to nějak bedlivě sledovat... kdo měl podobný problém, autorizáky by k tomu měli mít přístup tak za 10-14 dní...
Prosinec 8, 20177 r Zdravím ,chci si namontovat tažné.......................... Upraveno Prosinec 8, 20177 r od Pawouk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.