wyziv Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 (editace) Mohl by jsi mi prosím poslat postup, jak to v infotainmentu vypnout? Jednorázově by mu to asi stačilo, vypnul by si to jen, když by couval s károu. Nevím, kdy k našim pojedu, tak bych to zkusil. Editováno: 20. Listopad 2016, autor: wyziv doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 (editace) Ve Swingu je to takhle... Ale nevim, co tam tvuj tatik ma... si to kdyztak stahni cele na webu Skodovky. (zacina to vlevo dole ) Editováno: 20. Listopad 2016, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyziv Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Děkuji Ti moc, taky sám nevím, co tam má, až k němu pojedu tak zkusím kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Já bych to reklamoval, tohle je diletantství... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyziv Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Já osobně bych jim to v autorizáku nebo přímo v MB omlátil o hlavu, jak nad tou svou prací uvažují, jako když jsem já před 2 roky řesil u 8 let staré fabie korozi: dveří řidiče, prahu, pátých dveří a sváru na vnitřní bočnici kufru. To byl pak cvrkot . Tatík, ale takovou náturu nemá a já se mu do toho nechci motat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 V 3. 3. 2016 at 20:59, jayhawk napsal: jop, souhlas, párkrát se mi stalo to samé... + někdy když dojedu na světlech auto před sebou a stoupnu si blízko (a nebo když naopak někdo dojede mě a stoupne si blízko za mě), tak se na display nepromítne autíčko s vymezením vzdálenosti, i když zvukové varování začne křičet (+ to samozřejmě platí i při parkování- i když zařadím zpátečku, tak na displayi nic, pořád navi, ale zvuk píp píp)... tak, od pondělí mám v autě "nový sw" pro park senzory... oficiálně ten sw "vydaný" ještě není, čeká se až bude po TPI... zkušenosti s novým sw- zatím jsem neměl moc šancí to nějak bedlivě sledovat... kdo měl podobný problém, autorizáky by k tomu měli mít přístup tak za 10-14 dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmz Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 (editace) Zdravím ,chci si namontovat tažné.......................... Editováno: 8. Prosinec 2017, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Stejný dotaz nelze vkládat do vícero témat. Smazáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.