acjaja Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Mám Octavii I 1,9TDi 81kW, motor AHF, r.v. 1998. Dlouho jsem nemohl vyřešit problém, kdy mi auto při dojíždění na neutrál těsně před zastavením zavibrovalo. Nakonec na to přišel jeden machr přes autodiagnostiku, že je chyba v ŘJ motoru. Tuto verzi mi pak potvrdil i pan Janda z firmy CIMBU autosport, který mi to chipoval přepájenim pamětí – moje jednotka ještě nejde flashovat. Označení má 038 906 018 AM a je potřeba ji vyměnit, protože obsahuje chybu. Škodovka to v době záruky bez problémů měnila, ale nikde nemůžu zjistit, za jakou ji měnili. Předpokládám, že číslo zůstalo stejné, jen se liší poslední dvě písmena. Nevíte to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acjaja Vloženo 10. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 (editace) To není hezký obrázek ale díky za něj. Tak teď nevím, jestli se ta jednotka může lišit Bosch označením nebo jak ji rozlišují. Každopádně tam musí být nějaká změna. Dnes jedu do autorizovaného servisu, tam mi snad poradí. Editováno: 10. Březen 2016, autor: acjaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 no daj vedieť čo si vybavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acjaja Vloženo 11. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Včera si v servise pouze vyčetli číslo ŘJ a zavolat mám v pondělí 14.3. V úterý dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acjaja Vloženo 17. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Tak v servise se zatím asi radí, stavit se mám zítra, tj. 18.3. 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 výsledok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acjaja Vloženo 23. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 (editace) Nejdříve mi to nechtěli povědět, ale jelikož jednotku nemůžou sehnat, tak mi dali její číslo, abych se po ní podíval sám. Jedná se o jednotku 038 906 018 B. Koukal jsem na netu, ta jednotka je pro motor 66kW, tak snad vědí, co dělají... Editováno: 23. Březen 2016, autor: acjaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acjaja Vloženo 30. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Takže tudy cesta nakonec taky nepovede. Jelikož mi vrtalo hlavou, zda mohou dát ŘJ z 66kW na svůj 81kW motor, tak jsem volal do firmy CIMBU, kde mi to chipovali a odpověď byla jednoznačná - v žádném případě. To mi potvrdili i v další firmě, kde se zabývají autodiagnostikou. Začínám z toho být dost bezradný, nyní ještě zkouším známého, který pracuje ve škodovce, zda o mém problému něco nezjistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 101 Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sp4rc007 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Ahoj, nechci zakladat nove tema, tak se zeptam zde. Ukradli mi auto, pak ho nasli, ale rozebrany, tak sem to dal dohromady, a cca po mesici, se mi ozvala PCR s tim, ze nasli moji RJ. Bohuzel byla rozlamana spinacka, tak jsem koupil RJ, budiky, spinacku klice a zamky z jednoho auta abych to nemusel kodovat. Je tu nekdo, nejlepe z Prahy, kdo dokaze zjistit co s jednotkou delali? PCR tvrdi ze byla v Mlade Boleslavi primo ve Skodovce na expertyze ale nikdo mi uz nerekl, zda s jednotkou neco delali. Jedna se mi o to, zda nekdo neobesel imbolizer, protoze jednotku nasli v jinem aute. A dalsi veci je to, zda v ni zustal CHIP, ktery tam byl... Privezl bych RJ + budiky... Predem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 V Praze není problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.