mnik Vloženo 10. Březen 2016 Vloženo 10. Březen 2016 Litam po loukách a stranich. Při režimu offroad jsem si všiml ze se musí mnohem více šlápnout(vlastně na podlahu) na plyn (81 kW tdi) aby i po rovině jelo auto stejnou rychlostí jak u bez offroad (pravda po afaltu) nevíte proc? Je tam nějaka redukce? Ale hlavně me deptá ze 85% jedu na 1. Stupeň. Dvojka je jaksi přecitlivěla a často motor zadusi. Stíhat hlídat otáčky nejde proto ze mam plno Prace hlídat kudy jedu.Ac se snažím dvojku dávat tak auto zase zdechne. Tak otázka zda i vy v terenu při cca 15-20 km/h jezdíte v podstatě jen na jednicku? Citovat
Decibel ES Vloženo 10. Březen 2016 Vloženo 10. Březen 2016 S 1.8t nic takovýho nepozoruju. Pokud nejedu do kopce tak na dvojku v pohodě. Občas mě v off road režimu vadí asistent sjezdu z kopce, kdy na mě zbytečně brzdí, ale dá se to řešit nohou na plynu. Citovat
havrda Vloženo 10. Březen 2016 Vloženo 10. Březen 2016 A na jakej kvaltbys chtěl jezdit 15-20 v terénu??? S tdi...? Na trojku? Citovat
mnik Vloženo 11. Březen 2016 Autor Vloženo 11. Březen 2016 Na 2. Bych chtěl. Když jedeš třeba 4-5 km okruh furt na 1. Otáčky to má 2000 a vic . Tak mi to přijde divný. 2. Funguje jedině když casto prošlapuju spojku a nechám ji prokluzovat což asi není dobry. Taky jakou vam tu ukazuje spotřebu? Me 9 - 11 l Citovat
Pawouk Vloženo 11. Březen 2016 Vloženo 11. Březen 2016 A jaké máš otáčky na tu dvojku při rychlosti 15-20 km/h? Citovat
Anorex Vloženo 11. Březen 2016 Vloženo 11. Březen 2016 To je v podstatě volnoběh, na dvojku opravdu málo Citovat
mnik Vloženo 11. Březen 2016 Autor Vloženo 11. Březen 2016 Na 2. Tam mam něco nad 1000 asi tak 1200. Dvojka Jede . ale často když se zhoupnu třeba přes kolej nebo větší hrb už nestíhám reagovat. Otáčky klesnou a motor zdechne.jak jsem už psal plyn nereaguje tak pruzne jak bez offroad modu. Fakt musím Dupal az k podlaze. Rychleji jet nemůžu protoze auto pak desne skace. Jednička to výřesi ale přijde mi to na hlavu jet 5 km na 1.je jasný že na tom mám svuj díl viny. Snažím se výjezdit a reagovat rychleji. Jen me udivilo ze jsem auto půjčil kámošovi co jezdí v lese traktorem (tedy v terenu jak doma) a taky to 3x zadusil Citovat
foxdivemaster Vloženo 15. Březen 2016 Vloženo 15. Březen 2016 offroad ma vliv na pedal plynu proto ti to nereaguje tak pruzne jak pises jinak s tema otackama to je naprd no ale nic s tim neudelas jedine zrychlit ja ted jezdim s dsg a nemuzu si stezovat v terenu jako doma samo asi pri poradnem hardcoru by se asi pekne ohrala Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.