Vtipi Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Dobrý den, u své Š.O. II mi přestalo fungovat zamykání zpátečky (zabezpečení construct), při zasunutí klíčku pootočím klíčem v zámku jen o půl otočky a dál nejde. (nepomáhá ani např. přitlačení na řadící páku) Setkal jste se s tím někdo? je to na výměnu celého zámku? případně kolik bude taková oprava/výměna odhadem stát? Díky předem za rady a doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Skus pobouchat pri otaceni klice po nem... Ja to tak mel a je to na kompletni vymenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 (editace) U mně stačilo prostříknout WDčkem a od té doby cca rok a půl bez problému... Editováno: 21. Březen 2016, autor: kapl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Na Construct je 5 let zaruka, tak mrkni jestli se te to jeste netyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 sundej manžetu a podívej se, jestli závora do něčeno nenaráží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nomil Vloženo 8. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 (editace) Ted mě to potkalo také (Roomster) ,WD nepomohlo , vypadá to na vadný zámek,najednou šlo ztuha (zadrhával se) zamknout a pak i odemknout. Ted jsem se dozvěděl , že už nemusí být k sehnání (construct) , to mě po 7 letech docela šokuje. Uvidím , už je to zadáno a jsem zvědav zda půjde sehnat. Editováno: 8. Listopad 2022, autor: nomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nomil Vloženo 22. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 Tak hotovo Construct Velké meziříčí na počkání dali konzoli se zámkem novou (4000Kč) , starou jsem tam nechal , vymění vložku a mají zase na další výměnu. Potvrdili životnost 5-7 roků dle používání. Doporučuji , výborná domluva a rychlá výměna, horší už bylo vystavení dokladu o uhrazení , zaskakovala na dálku účetní v Praze a tam je čas a blaze ........brrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.