Vtipi Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Dobrý den, u své Š.O. II mi přestalo fungovat zamykání zpátečky (zabezpečení construct), při zasunutí klíčku pootočím klíčem v zámku jen o půl otočky a dál nejde. (nepomáhá ani např. přitlačení na řadící páku) Setkal jste se s tím někdo? je to na výměnu celého zámku? případně kolik bude taková oprava/výměna odhadem stát? Díky předem za rady a doporučení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p2p Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Skus pobouchat pri otaceni klice po nem... Ja to tak mel a je to na kompletni vymenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapl Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 (edited) U mně stačilo prostříknout WDčkem a od té doby cca rok a půl bez problému... Edited March 21, 2016 by kapl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_k Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Na Construct je 5 let zaruka, tak mrkni jestli se te to jeste netyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 sundej manžetu a podívej se, jestli závora do něčeno nenaráží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomil Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 (edited) Ted mě to potkalo také (Roomster) ,WD nepomohlo , vypadá to na vadný zámek,najednou šlo ztuha (zadrhával se) zamknout a pak i odemknout. Ted jsem se dozvěděl , že už nemusí být k sehnání (construct) , to mě po 7 letech docela šokuje. Uvidím , už je to zadáno a jsem zvědav zda půjde sehnat. Edited November 8, 2022 by nomil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomil Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Tak hotovo Construct Velké meziříčí na počkání dali konzoli se zámkem novou (4000Kč) , starou jsem tam nechal , vymění vložku a mají zase na další výměnu. Potvrdili životnost 5-7 roků dle používání. Doporučuji , výborná domluva a rychlá výměna, horší už bylo vystavení dokladu o uhrazení , zaskakovala na dálku účetní v Praze a tam je čas a blaze ........brrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts