Vtipi Vloženo 17. Březen 2016 Vloženo 17. Březen 2016 Dobrý den, u své Š.O. II mi přestalo fungovat zamykání zpátečky (zabezpečení construct), při zasunutí klíčku pootočím klíčem v zámku jen o půl otočky a dál nejde. (nepomáhá ani např. přitlačení na řadící páku) Setkal jste se s tím někdo? je to na výměnu celého zámku? případně kolik bude taková oprava/výměna odhadem stát? Díky předem za rady a doporučení. Citovat
p2p Vloženo 17. Březen 2016 Vloženo 17. Březen 2016 Skus pobouchat pri otaceni klice po nem... Ja to tak mel a je to na kompletni vymenu... Citovat
kapl Vloženo 21. Březen 2016 Vloženo 21. Březen 2016 (editace) U mně stačilo prostříknout WDčkem a od té doby cca rok a půl bez problému... Editováno: 21. Březen 2016, autor: kapl Citovat
mike_k Vloženo 21. Březen 2016 Vloženo 21. Březen 2016 Na Construct je 5 let zaruka, tak mrkni jestli se te to jeste netyka. Citovat
Wittmann Vloženo 21. Březen 2016 Vloženo 21. Březen 2016 sundej manžetu a podívej se, jestli závora do něčeno nenaráží. Citovat
nomil Vloženo 8. Listopad 2022 Vloženo 8. Listopad 2022 (editace) Ted mě to potkalo také (Roomster) ,WD nepomohlo , vypadá to na vadný zámek,najednou šlo ztuha (zadrhával se) zamknout a pak i odemknout. Ted jsem se dozvěděl , že už nemusí být k sehnání (construct) , to mě po 7 letech docela šokuje. Uvidím , už je to zadáno a jsem zvědav zda půjde sehnat. Editováno: 8. Listopad 2022, autor: nomil Citovat
nomil Vloženo 22. Prosinec 2022 Vloženo 22. Prosinec 2022 Tak hotovo Construct Velké meziříčí na počkání dali konzoli se zámkem novou (4000Kč) , starou jsem tam nechal , vymění vložku a mají zase na další výměnu. Potvrdili životnost 5-7 roků dle používání. Doporučuji , výborná domluva a rychlá výměna, horší už bylo vystavení dokladu o uhrazení , zaskakovala na dálku účetní v Praze a tam je čas a blaze ........brrrr Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.