camron Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Ahoj, máte někdo zkušenosti s dekarbonizací tohoto agregátu? Vím, že jeden člen na něčem takovém byl, ale zajímaly by mě zkušenosti vícero lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajaxe Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Ahoj, mám... byl jsme cca před 1/2 rokem a efekt skoro žádný. Bylo v servisu přímo BG-care a nebylo to zrovna nejlevnější... Měl jsem problémy, že tu cukalo a bylo to takové přidušené. Je to dost ovlivněné tím, že jezdím hodné krátké tratě téměř jen po městě, takže není po cestě, kde to vytočit do otáček, protože motor byl pořád v nízkých otáčkách. Začal jsem tankovat na realitně neznačkové benzínce 95 ( píšou že bez biosložky) a přidávám VIF a hlavně se snažím tomu trošku nakládat a to mi přijde, že má lepší efekt než ta dekarbonizace. Motor je klidnější na volnoběh, táhne lépe od spodu a i to cukání se výrazně omezilo. Předtím jsem tankoval Benzina, OMW, SHELL vše vysokoktanové benzíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Zkusím to nechat vyčistit mechanicky. Projel jsem zahraniční fóra a to, jak vypadají TSI/FSI motory po 100tkm (a méně) je neskutečné. Vzhledem k nánosům karbonu je dosti nepravděpodobné, že by to vyčistil nějaký sprej nebo nějaká nemechanická metoda. Kdyžtak sem pak hodím foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Záleží co tam davas za olej, ideálně Mobil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Jak, prosím tě, ovlivní olej čistotu sacího traktu? Jinak používám Millers... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Částečně ano. Jak u kterého typu motoru. Je to dáno jak odvětráním klikové skříně tak spalováním zpětných výfukových plynů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Mám pocit, že u přímovstřikového motoru můžu používat olej od pána Boha a stejně se to bude zanášet karbonem... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 A jaké to ma řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) Homy: jak výše uvedeno..vyčistit mechanicky...videí je plný youtube např: Editováno: 11. Duben 2016, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) tankovat palivo 98 s aditivy... měnit časteji olej... auto pořádně prohnat... druhá věc co do toho amík tankoval, jestli N91 či nižší tak potěž koště... Editováno: 11. Duben 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 To, že 3.6 umírají s věkem koně (celá stáda) je známá věc. Můžete do toho lít třeba kerosin...tahle diskuze asi nemá cenu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.