lubomir.kozak Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Muze mi nekdo prosim poradit jak vynulovat servisni interval INSP? Testoval jsem ruzne drzet tlacitka u budiku a tocit klickem ale marne.. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Vymazat diagnostikou nebo zkusit podle přílohy (nezkoušel jsem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Děkuji za odpověď, ale ať dělám co dělám, prostě mi to tam pořád ukazuje INSP. Stisknu tlačítko 3, stisknu a držím tlačítko 3 + zapnu zapalování, ale jakmile tlačítko pustím a zmáčknu krátce objeví se standardně počet ujetých km a jsem zase na začátku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Mě se taky nepodařilo kombinací tlačítek a klíčku insp vymazat, tak jsem to vymazal diagnostikou a nastavil si nový počet km do výměny oleje. Jestli nejsi zdaleka, tak se klidně zastav a pořešíme to. Když tak písni SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svecpetr Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Moc prosím o pomoc na CitiGo se mi po 15tis km nasvítil klasický servisní interval... a protože už mám auto po záruce, nechci jet do servisu jen kvůli výměně oleje. To zvládnu i sám. S čím ale potřebuji pomoc je jak resetovat onen servisní internval... u Octavky to bylo v manuálu, tak jsem buď slepej nebo to v manuálu není Poraďte. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 a není to u těhle novejch aut už jen pomocí diagnostiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Zase jeden co nehledá a zakládá duplicitní témata. Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svecpetr Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 podařilo, se to někomu pomocí uvedeného návodu (tlačítek) a podařilo se to někomu pomocí diagnostiky... netuším totiž kam bych měl na tuhle diagnostiku dojet... jestli do oficiálního servisu, tak se mi vysmějou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 30. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Tak jsem zase potreboval vynulovat udrzbu a povedlo se mi to nasledovne: u budiku zmacknout pravy cudl (set) nasledne znovu), ale drzet ho a zaroven auto nastartovat a nakonec zase jen zmacknout (set). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Začalo se mi rozsvěcení INSP nějak plašit. Měl jsem nastaveno počet km do servisu, počet dní do servisu a teď už po několikáté se mi neočekávaně rozsvítilo INSP. Zhruba po 3-4 týdnech od vynulování, ujetí pár set km. Vždy vynuluju interval - deaktivuju výstrahu, počet dnů od servisu je v tu chvíli 0, a nastavím km od servisu, aby se mi rozsvítila INSP, až bude potřeba vyměnit olej podle km. Přesto se mi rozsvítí po nečekaně krátké době. Má někdo tušení, kde může být zádrhel? Je potřeba vynulovat příp. nastavit ještě něco? Zanedlouho k výměně oleje už skutečně dojde a interval prostě vynuluju bez nastavování km, přesto by mě zajímalo, co může být špatně? Mám Citi 10/2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut z Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 (editace) Informace pro lidi s maxidotem. Myslel jsem že vynulovat inspekci nepůjde jinak než přes VAG. Náhodou jsem zjistil že VW Beatle má stejné přístroje jako Citigo. A opravdu to funguje. Jako první jsem smazal olejový servis který jde klasicky podle návodu. Poté jsem zapl výstražná světla a postupoval stejně jako při oleji. Inspekce se vynulovala na dva roky, a mám klid. https://www.youtube.com/watch?v=59J1UfpAD8A&t=2s Editováno: 27. Říjen 2019, autor: mamut z 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ttn Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Super, testováno na Roomster 2013 a funguje též :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.