Danniell Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 (editace) Mám dotaz ohledně startování, příjde mi že někdy je nastartování delší (línější) cca o 2-3s než normálně ale nastartuji. Je to jen občas, jindy to zase naskočí hned. Ale stalo se mi teď, že chci nastartovat otočím klíč do polohy 1 vše naskočí, světla svítí, kontrolky, radio hraje. Otočím klíč do polohy 2 a nic, ani se to nepřevalilo. Byl jen slyšet jen takový ten zvuk jako, když nabíhá elektrika v poloze 1 – nevím jak ten zvuk popsat ale s motorem se nic nedělo, to se mi stalo poprvé, že se ani nepřevalil. Zkoušel jsem to asi 4x a pořad to stejné NIC. Odešel jsem, zavřel dveře (auto jsem myslím nezamykal) příjdu asi po 3 min. zkouším a stále to stejné nic. Vyndavám klíček, klepu na něj zase zkouším a nic. Asi až na 4 pokus to naskočilo a jelo, poté naslédné starty OK a od té doby se mi to nestalo, ale mám strah aby mě to nikde nenechalo. Nevíte co by to mohlo dělat? Mám adepty: Ztratil jsem klíček a používám druhý – že by špatně načítal imobilizér? Načatý startér, proto někdy to línější startování? Baterie je stará cca 6 let ale tou to asi nepůjde, když vše svítilo, hralo. V servisu mi řekli, že mám špatné obě lamda sondy, ale momentálně nejsou peníze tak jsem řekl že je měnit nebudu, říkali, že to má prý vliv max. na zvýšenou spotřebu. Editováno: 30. Březen 2016, autor: Danniell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.