bojler Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Nemá někdo reálné fotky SIII s barvou zelená májová, modrá admiral, modrá italská policie? Případné další fleetové barvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Modrá Nightfire: SII: http://vozy.autoprodej-dukla.cz/skoda-superb-2-0-tdi-125-kw-elegance-plus/ SIII: http://www.youtube.com/watch?v=l_o-jV_JKFw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Ta modrá na dvojce FL je opravdu nádherná a nevídaná! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 To je klasická modrá Nightfire z prvního Superbu, je dostupná i teď. Ten SIII Combi je i na tomto videu a podle odlesků to vypadá na Storm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Na tom videu hezká barvicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROSSRUNNER Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Tady jeden ferda z DE píše že to je Lava.Co to je tedy za barvu? http://www.skodacommunity.de/attachments/siii-combi-lava-blau-jpg.87513/ http://www.skodacommunity.de/threads/welche-farbe-beim-combi.101455/page-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Nevi nekdo co je pravdy na tom, kdyz zvolim zvlastni lakovani tak se ceka napr. na 20 aut se stejnou barvou a teprve jdou do vyroby, pry je cekacka az 1 rok nez se to naplni. Rikal prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 stano neni to pravda. necaka sa tak dlho, su s tym problemi, udajne sa lakuje jeden superb vo zvlastnom lakovani každy tyžden.... ja som cakal od 20.12.2015 a buduci tyžden by som mal mať auto v zvlastnom lakovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Tady jeden ferda z DE píše že to je Lava.Co to je tedy za barvu? http://www.skodacommunity.de/attachments/siii-combi-lava-blau-jpg.87513/ http://www.skodacommunity.de/threads/welche-farbe-beim-combi.101455/page-6 Podle odlesků to opravdu vypada na Lavovou. Byt na fotce vych rekl podle odstinu zvlastni lakovani mosrou Indigo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 (editace) Nevi nekdo co je pravdy na tom, kdyz zvolim zvlastni lakovani tak se ceka napr. na 20 aut se stejnou barvou a teprve jdou do vyroby, pry je cekacka az 1 rok nez se to naplni. Rikal prodejce Me rikali, ze se ceka na 5 aut, ale kdyz se nesejdou tak se to vyrobi i tak v nejakem jakz takz rozumnem terminu. Cekacka byla tehdy dvojnasobna oproti autu v normalni barve. Ale je uz to nejaka doba. Editováno: 20. Květen 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandlask Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Já mám červenou Volcano a prodejce mě při objednání upozornil, že budu čekat 3-4 týdny déle než u běžných barev. Říkal tuším, že se jim musí sejít 2 auta ve stejné barvě. Ale jak to je skutečně, nevím. Prodávám, jak jsem koupil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 preco predavas? ako vyzera ta farba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandlask Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 To "prodávám, jak jsem koupil" bylo myšleno na tu informaci od prodejce. Jakože jak mi to bylo od něj řečeno, tak to tady prezentuji. Jinak auto jsem si ještě nepřevzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) Modra Nightfire, bohuzel ne moc kvalitni. Cervena Raspberry Modra Storm Toto si netroufam odhadovat, netusim. Editováno: 2. Srpen 2016, autor: bojler 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ta poslední bych řekl že je Oranžová Tangerine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Mám podezření na Terracottu z Yetiho. Ale tu jsem v nabídce nezahlídl. Tangerine je přecejenom tmavší a výraznější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ta poslední je nejaka Wild Rose (nebo jina Rose). Videl jsem ji nazivo na F3HB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Červená Rose podle CC. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Oranzova Tangerine. Velmi pekne spestrenie oproti sivym, bielym a bezovym 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Modrá Italy (Polizia Statale). Sice na Rapidu, ale přesto. K dispozici u Loudy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 ta tam bude dlouho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Na další auto je to u mě hlavní kandidát. Do Itálie ideální barva :-) Konfigurace je hodně zajímavá, to ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Za mě teda spíše modrá Orbit - viz. flotila od Mapei. Pokud tedy spadá do zvláštního lakování. Myslím ale, že ano. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Teda až teď jsem si všiml toho Superbu v tangerine. To je moc hezká barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Taky se momentálně snažím dopídit alespoň po nějakých reálných obrázcích barev zvláštního lakování. Konfigurátor je slabota a prodejce se svým vzorníkem mi taky moc nepomůže. Z infolinky mě odkázali k prodejci... takže poněkud schizofrenní situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.