hummer Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 zdravím,mam superb 2 combi z neoriginálnim tažným zařízením a někdý když zařadím zpatečku tak mě piskaji zadní čidla pač tu kulu od tažnýho vyhodnotí jako překažku,ty čidla jsou originál,nesetkal se z tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 setkal , potrebuješ originál elektroinštaláciu alebo aspoň takú čo odpája čidlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Žádné elektropřipojka tažneho neneučí čidla rozeznat kouli od zdi,umí jenom odpojit čidla,když je připojený přívěs. Nepravidelná reakce čidel je proto,že koule leží na hraně záběru čidel,je to ciltlivé a na natočení krytky koule,znečištěnÍ a pod. Ani montáž origo přípojky nezabrání reakci čidel na samotnou kouli/po elektrickém připojení přívěsu odpojí čidla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hummer Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 je to jak piše Tažak,čidla prostě vidí tu kulu a někdy piskají,ty jsi se z tim někdy setkal? hledal jsem jestli se ty cidla nedaji někde přispusobit v diagnostice a nic jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Já mám origo tažný a nic mi to nehlásí když mám připojenou kouli bez přívěsu, několikrát za den musím couvat bez vleku a nechce se mi tu kouli sundávat a chová se to jako bez ní.Teprve když připojím vlek tak se mi na columbu zobrazí vlek a čidla jsou odpojená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 zdravím,mam superb 2 combi z neoriginálnim tažným zařízením a někdý když zařadím zpatečku tak mě piskaji zadní čidla pač tu kulu od tažnýho vyhodnotí jako překažku,ty čidla jsou originál,nesetkal se z tím někdo? chlape jak muzes resit pres wag neoriginalni senzory to fakt nechapu.. spis napis co je to za senzory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hummer Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 chlape jak muzes resit pres wag neoriginalni senzory to fakt nechapu.. spis napis co je to za senzory.. senzory to má original vždyt to tam píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Upřímně nevím, co se řeší - chápu, že je to nepříjemné, ale odnímatelné tažné zařízení má být sundané, pokud není zapojený vlek. Pokud sundat nejde a je to neoriginál, tak ho očividně výobce nepřizpůsobil autu. Ale o tom, zda se dají nastavit diagnostikou senzory, resp. jejich citlivost, nevím (uhel snímání na 99 % ne). Třeba se najde někdo zkušenější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Výrobce nemůže tažné přispůsoboval čidlům,výška koule a vzdálenost od nárazníku je předepsána. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 To jsem nevěděl, dekuji. Ale pro mě platí, co jsem napsal - myslel jsem to tak, že pokud nejde tažné sundat (koule), tak není přizpůsobené autu, jelikož tam Superb má senzory a ty se s tažným budu pak hádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Já mám originální tažný permanentně nasazený, senzory fungují bezchybně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hummer Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 volal jsem prodejci tažného zařízení a ten mě řekl že jejich mechanik trošku natočí čidla do boku,nevim jak to zrovna u superba pujde ale asi to zkusím,nějak to podlepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 tak tomu říkám prasárna 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Presne tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Také jsem koupil ve škodovce náhradu tažného na pevno a to samé mi to děla pravé čidlo mě furt hlásí překážku...... tak jsem zkoušel přehazovat čidla atd nakonec elektrikářká páska a čidlo jsem musel trošku vytočit směrem ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Vyřešil někdo probléz z pískáním čidel jak to udělat. Prostě neoriginál tažné je o kousek delší než originál ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.