Publikováno Duben 10, 20169 r zdravím,mam superb 2 combi z neoriginálnim tažným zařízením a někdý když zařadím zpatečku tak mě piskaji zadní čidla pač tu kulu od tažnýho vyhodnotí jako překažku,ty čidla jsou originál,nesetkal se z tím někdo?
Duben 10, 20169 r Žádné elektropřipojka tažneho neneučí čidla rozeznat kouli od zdi,umí jenom odpojit čidla,když je připojený přívěs. Nepravidelná reakce čidel je proto,že koule leží na hraně záběru čidel,je to ciltlivé a na natočení krytky koule,znečištěnÍ a pod. Ani montáž origo přípojky nezabrání reakci čidel na samotnou kouli/po elektrickém připojení přívěsu odpojí čidla/
Duben 10, 20169 r Autor je to jak piše Tažak,čidla prostě vidí tu kulu a někdy piskají,ty jsi se z tim někdy setkal? hledal jsem jestli se ty cidla nedaji někde přispusobit v diagnostice a nic jsem nenašel
Duben 10, 20169 r Já mám origo tažný a nic mi to nehlásí když mám připojenou kouli bez přívěsu, několikrát za den musím couvat bez vleku a nechce se mi tu kouli sundávat a chová se to jako bez ní.Teprve když připojím vlek tak se mi na columbu zobrazí vlek a čidla jsou odpojená.
Duben 10, 20169 r zdravím,mam superb 2 combi z neoriginálnim tažným zařízením a někdý když zařadím zpatečku tak mě piskaji zadní čidla pač tu kulu od tažnýho vyhodnotí jako překažku,ty čidla jsou originál,nesetkal se z tím někdo? chlape jak muzes resit pres wag neoriginalni senzory to fakt nechapu.. spis napis co je to za senzory..
Duben 12, 20169 r Autor chlape jak muzes resit pres wag neoriginalni senzory to fakt nechapu.. spis napis co je to za senzory.. senzory to má original vždyt to tam píšu
Duben 13, 20169 r Upřímně nevím, co se řeší - chápu, že je to nepříjemné, ale odnímatelné tažné zařízení má být sundané, pokud není zapojený vlek. Pokud sundat nejde a je to neoriginál, tak ho očividně výobce nepřizpůsobil autu. Ale o tom, zda se dají nastavit diagnostikou senzory, resp. jejich citlivost, nevím (uhel snímání na 99 % ne). Třeba se najde někdo zkušenější.
Duben 13, 20169 r Výrobce nemůže tažné přispůsoboval čidlům,výška koule a vzdálenost od nárazníku je předepsána.
Duben 13, 20169 r To jsem nevěděl, dekuji. Ale pro mě platí, co jsem napsal - myslel jsem to tak, že pokud nejde tažné sundat (koule), tak není přizpůsobené autu, jelikož tam Superb má senzory a ty se s tažným budu pak hádat.
Duben 13, 20169 r Autor volal jsem prodejci tažného zařízení a ten mě řekl že jejich mechanik trošku natočí čidla do boku,nevim jak to zrovna u superba pujde ale asi to zkusím,nějak to podlepit.
Červen 2, 20169 r Také jsem koupil ve škodovce náhradu tažného na pevno a to samé mi to děla pravé čidlo mě furt hlásí překážku...... tak jsem zkoušel přehazovat čidla atd nakonec elektrikářká páska a čidlo jsem musel trošku vytočit směrem ven
Červenec 15, 20169 r Vyřešil někdo probléz z pískáním čidel jak to udělat. Prostě neoriginál tažné je o kousek delší než originál ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.