milanxx Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Vypada to přesně jak co mi dodali z MAD. Je to drbačka to tam dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Co je MAD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Nechápu jak někdo může chtít auto bez loketní opěrky ... ale jak zde již padlo je to individuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 před 1 hodinou, Pitrsman napsal: Co je MAD? Potahy. Přesné a s atestem SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 (editace) před 4 hodinami, Pitrsman napsal: Co je MAD? Hľadaj MAD Rimavská Sobota. http://autopotahy.sk/ Editováno: 1. Červen 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Milan, na kolik tě to přišlo a to jsi tam musel zajet nebo jsi jen řekl že potřebuješ potah na loketku do Fábie 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Nevyzerá to zle, ale ta cena je dosť a chvália sa precíznym spracovaním ale už na obrázku to vyzerá dosť nepresvedčivo, ten začiatok akosi nevyzerá rovno a presne, za tie prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 před 7 hodinami, Pitrsman napsal: Milan, na kolik tě to přišlo a to jsi tam musel zajet nebo jsi jen řekl že potřebuješ potah na loketku do Fábie 3? Objednal jsem si potahy na přední sedadla. Za 3600. Potah na loketku patří so setu předních. Jak to vypada koukni se ke mně. Milanova candy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Mrknul jsem na to a máš to pěkné. akorát já bych asi dal jen tu opěrku ale to je zase jen kůže, takže by to vypadalo jako pěst na oko. Ty potahy od výroby jsou vesměs nic moc, mě se třeba líbí co má ten 7 Golf, ty kostkovaný. Akorát by mě ještě zajímalo, co udělá airbag když na to hodím neorigoš a co vyhřívání sedadel, jestli bych to vyhřívání neměl třeba slabší tou větší vrstvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Tady je to o loketce. Odpověď je u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Borci, někteří tady řešíte potah na loketní opěrku..ten textilní opravdu není moc dobrý, hlavně na údržbu a loket tam má člověk položený skoro pořád..posílám pro inspiraci foto, jak jsem tuto věc vyřešil já..žádný potah, ale originál víko potažené kůží z Rapida, myslím, že v tom interiéru docela sedí, tedy aspoň podle mého :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Jj, vypada to dobre. Odkud a za kolik? Oficialni cena me ponekud odrazuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Na to ti odpovie skor @Lukason cez spravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 (editace) Vypadá to hodně dobře Já to viděl v autosalonu na tom Rapidu a uvažoval jsem jestli to bude pasovat, docela se mě to líbilo. Jinak proč řešit Rapida když je přímo na 3 Fábku: https://www.sportovniautodoplnky.cz/skoda-fabia-iii-kozeny-potah-loketni-operky-jumbo-box-stribrne-prositi/ http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-kozeny-potah-loketni-operky-jumbo-box-cerne-prositi-9721cz2517/ Jsou tam k výběru i barvy prošití. Editováno: 3. Červenec 2017, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 To je jen potah pres puvodni latkove calouneni, to ne-e. Ta z Rapida je calounena kozenkou sama o sobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 (editace) Nj, to by pak nemuselo jít zacvaknout ten vrch, teď mě to napadlo. Editováno: 3. Červenec 2017, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Ten poťah má otvor naspodku, čiže zacvaknúť určite pôjde. Ale ak si detailnejšie pozrieš fotky, na tom poťahu vidno, že je to len poťah, natiahnutý na opierke je voľnejší. Rapiďácka opierka je natiahnutá nafest. A verím, že bude aj kvalitnejšia, keďže sa jedná o originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Jestli to bude kvalitnejsi material nevim, ale rozhodne bude, na rozdil od tohoto potahu, perfektne sedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 (editace) kluci, je to víko z Rapida, které krásně zaklapne, prostě se jen vymění celé víko, žádný potah..prostě orig opěrka..a pokud někdo máte zájem, tak se obraťte s dotazem na uživatele @Lukason uvažoval jsem že bych nechal potáhnout stejným materiálem i ty textilní kousky ve dveřích, ale bohužel ty zřejmě vyndat nejdou, je to zřejmě jeden celý díl té výplně dveří.. Editováno: 3. Červenec 2017, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Aha tak to jo, ono by to asi opravdu vypadalo divně kdyby se na ten potah navlíknul na ten původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Kluci mam origo loketku v aute (Vybava style plus) a neskutecne me stve takze pokud by nekdo chtel za rozumnej peniz bych se ji zbavil a prehodil ji. Auto najeto 29tis rok stare takze je jako nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 @lumpo obrat se na uživatele @Lukason, jak popisuji výše..tu loketku mám od něj..není potřeba se zbavovat celé opěrky, ale vymění se jen víko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Mam pocit, ze lumpo se chce zbavit cele loketky a proste byt bez ni. Coz osobne nechapu, ale budiz, nekomu vyhovovat nemusi. Ovsem je to spis rarita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 @Maverick aha, vidíš, asi máš pravdu..nějak mě ta jeho odpověd zmátla, když tam píše, že by se jí rád zbavil a přehodil ji..já myslel, že mu vadí ta taxtilie a že by ji chtěl přehodit za kůži :-) jinak já osobně už bych tedy taky nechtěl auto bez loketky..už jsem si na ní zvykl, když si mohu na ní loket při delší jízdě odložit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 (editace) Kluci ano chci ji pryc. Proste mam jiny uchop radici paky a pri sviznejsi jizde mi vadi. Nezvykl jsem si na ni nikdy v zadnrm aute (golf iv, passat 3c, roomster, octavia I a II. Berlingo. Proste bych ji rad prenechal nekomu kdo mi da tu zaslepku co se tam misto toho nacvakne. Editováno: 7. Srpen 2017, autor: lumpo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.