szoteka Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Dobrý en všem. Pročetl jsme snad celé fórum, ale můj problém jsem nenašel. Prostě náhodně se stává a je jedno jeslti ZIma či léto, stav, že Jedu normálně nic ani neškubne naprosto krásně. Zastavím na křižovatce a ted zečnou otáčky nahoru jdou na 1500, pak dolu pod 500 a to se opakuje pořád dokola. Někdy to chcípne jak jdou pod 500 tak chcípnou. Nikdy nejdou otáčky výš prostě knahoru 1500 a dolu a to asi ve 2s intervalech. Už nevím co bych vyměnil. Klapa byla v servisu čištěná. Sranda je, že to opravdu udělá náhodně. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Nejdřív bych se zaměřil na sání, tzn jeho těsnost atd. Pak může taky odcházet váha vzduchu. Tyto motory na to celkem často trpí. Diagnostika něco vypsala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szoteka Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Tak mi tvrdili v servisu , že je vše OK. Každopádně další zjištění. Ono to děla a chcípne jen na benzín. Nechal jsem dát do auta LPG, a jak to jede na benzín tak to blbne, KLídně i chcípne. Ale v echvíli jak to jede na LPG tak to je naprosto v pořádku Takže to je něco co se týče benzínu. Nemá někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendisko Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Zdravím, Dělalo mi to taky.Byla netěsnost pod škrtící klapkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiřítomáš Vloženo včera v 16:53 Sdílet Vloženo včera v 16:53 Dobrý den , můj problém s octávií 1.6 mpi 75kw benzin combi je následující.Občas se stává že se nepatrně zvednou otáčky ale jen při nastartování motoru max.150-do 220 ot./min, poté se ustálí na 100 otáčky., při rozjezdu auto necuká neskutečně, plynule reaguje jde za plynem.Auto je koupené a vyrobené v Německu i když svítí kontrolka motoru auto nic nedělá jede dál za plynem.Na STK mně emise dělají i když kontrolka svítí mám uvedeno bez OBD je to vždy stejná chyba AIR BOX .Přes krabičku to smažu.Teď jsem měnil EGR ventil, čerpadlo vzduchu a sekundární ventil.Trápí mně jen to že mně to někde přidává falešný vzduch a nemůžu přijít na to kde to je.Taky mám za katalyzátorem prasklo a prohnilou bandáž které se chci zbavit nářadím tam trubku z výfuku a bude klid vlnovec je o.k.jen ještě mezi motorem a převodovkou někde u spojkového válce prolíná kapalina nekalé na zem že bych mněl pod autem louži ani kapka.Nevíte v kterých místech ta hadice vede?Děkuji za rady . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.