jindra999 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 V pátek jsem dělal diagnostiku, protože se mi po cestě do práce rozsvítilo ASR. A kromě např. freeze frame u teplotního čidla kapaliny G62 (což by mohl být i důvod té závady ASR) tam byly i nějaké další závady. Nedávno se mi vybila totálně baterka a dával jsem novou, tak něco bylo kvůli tomu. Ale objevila se i položka flux capacitor. Nejsem schopný nikde dohledat, co je to vůbec za součástku. Jinak to ASR zas zhaslo, tak uvidíme, jestli se ještě rozsvítí, mám pár tipů, na co se zaměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 12. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Na flux capacitor nikdo neodpověděl, ani se mi to znovu neobjevilo. A ta chyba ASR opravdu byla teplotním snímačem, po vymazání se vždy závada objevila za měsíc, třikrát se to tak opakovalo po měsíci. Po výměně za nový už je ro rok v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.