jindra999 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 V pátek jsem dělal diagnostiku, protože se mi po cestě do práce rozsvítilo ASR. A kromě např. freeze frame u teplotního čidla kapaliny G62 (což by mohl být i důvod té závady ASR) tam byly i nějaké další závady. Nedávno se mi vybila totálně baterka a dával jsem novou, tak něco bylo kvůli tomu. Ale objevila se i položka flux capacitor. Nejsem schopný nikde dohledat, co je to vůbec za součástku. Jinak to ASR zas zhaslo, tak uvidíme, jestli se ještě rozsvítí, mám pár tipů, na co se zaměřit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindra999 Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 Na flux capacitor nikdo neodpověděl, ani se mi to znovu neobjevilo. A ta chyba ASR opravdu byla teplotním snímačem, po vymazání se vždy závada objevila za měsíc, třikrát se to tak opakovalo po měsíci. Po výměně za nový už je ro rok v pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts