r_e_n_e Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Caute vsetci. Mam otazocku. Zistil som, ze nemam stmievacie zrkadlo na svojom Superbe. Rozmyslam nad jeho kupou, ale ako pozeram, tak niektore maju nejake kable a niektore nie. Preto sa chcem opytat, naco su tam tie kable? Mam dazdovy a svetelny senzor. Vid zrkadlo bez kablov a s kablami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 (editace) Pokud vím - ale ať ještě napíší zkušenější - ze zrcátka žádné dráty nevedou (obrázek druhý - samotné zrcátko), ale do jeho "základny" nalepené na okně a do samotného dešťového senzoru už ano. Stmívací zrcátko potřebuje napájení, které vede z toho držáku na okně. S tím je zrcátko spojené dvěma kovovými jazýčky. Nevím ale, zda je potřeba pro stmívací zrcátko dodat do držáku na okně kabeláž, nebo zda už tam je. Editováno: 19. Duben 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Treba káble do zrkadla...Je tam čidlo intenzity osvetlenia zozadu, aby vedelo, kedy má zatmaviť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Albion: To ano, ale je potřeba je tam dodat, pokud je tam senzor, nebo tam se senzorem už potřebné kabely jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Nooo, rozobraté som to nemal, ale stmavovacie zrkadlo má senzor....a pochybujem že je wireless. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Wireless určitě není. :-D Asi by dávalo smysl, že tam vedeni je, přeci jenom stmívací zrcátko funguje samostatně a chce jen napájení. Ale nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) Myslim, ze mu nestaci jen napajeni, protoze uroven zatmaveni vnitniho zrcatka se aplikuje i na venkovni zrcatka, takze tam musi byt drat i na to. Editováno: 26. Duben 2016, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 5icz: I přesto, že tazatel - předpokládám - vnější zatmavovací zrcátka nemá? Nicméně zajímavá teze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 27. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Tak co uz.. Elektrinu na zrkadlo si zaobstaram... To nie je problem. No vonkajsie uz necham tak. Vdaka za odpovede. Zrkadlo ma aj s dopravou stalo 20 eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) takze chlapci...vcil budte mudri... vid obrazok zrkadla, ktore mi doslo. Mal som si predsa len objednat to s tymi kablami! Editováno: 29. Duben 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) Čili tam ty kabely opravdu nejsou - to je logické. Jen se omlouvám za chybu, kterou jsem napsal, já myslel, že je to napájené přes ty kovové jazýčky, ale on tam do toho zrcátka vážně vede kabel s konektorem (přestože jsem v posledních pár měsících zrcátko rozebíral 2x, zapomněl jsem na to). V každém případě to ale znamená tam kabel dotáhnout, pomůže dílenská příručka (odkud kam a jak - pokud ale vidím dobře, je to ze stropního osvětlení vepředu). Editováno: 29. Duben 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 1. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Bohuzial mi omluva nepomoze... Musim teraz zistit co tie kable znamenaju. Svorkovnica ma sest pinov, ale vsimol som si, ze zo zrkadla idu iba tri... Dazdovy senzor a svetelny senzor ma smostatnu kabelaz... Mate niekto schemu zappjenia? Vdaka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Schéma zapojení - dílenská příručka, zde na fóru ke stažení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 rozhodol som sa, ze toto predam a kupim to s tym konektorom. Kto ma zaujem za 25 Eur. http://auto.bazos.sk/inzerat/61031691/SkodaVW-spatne-stmievacie-zrkadlo-1K0857511.php 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 12. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 (editace) Schéma zapojení - dílenská příručka, zde na fóru ke stažení... Mozes mi prosim napisat, ktora to je strana? Potrebujem vediet ktory kabel co znamena. Vdaka. Editováno: 12. Květen 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 (editace) Našel jsem na stranách 4, 18, 22, 417, 436, 450 apod. (dle data výroby a části schématu, kterou potřebuješ), elektrická schémata - základní schéma. Editováno: 14. Květen 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Vedel by niekto vysvetlit ktory kabel co znamena? S tych schem to pre mna nedava zmysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 tak namontovane! Staci pripojit 1 a 2 piny na 12V. 1ka je + a 2ka je zem. Funguje tak ako ma! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Ked uz to tu vidim, je nejaka moznost nastavit citlivost stmievania spetnych zrkadiel? Aby sa stmievali skor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkybl Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Do toho zrcátka vede 6 drátů napájen spínané+ (jen při zaplích klýčcích) a -, dále drát od zpátečky aby jsi při couvání vyděl za sebe, další je od stropního osvětlení aby bylo vydět v zrcadle když se otevřou dveře a poslední dva jsou napájení + a - pro vnější stmívací zrcátka. Žádná možnost nastavení toho zrcátka není. Jestli to chceš podrobně, tak se podívejte do sekce Octavia2 do elektriky tam je o tom téma a napojení je stejné. Do senzoru deště a osvětlení vedou 3 dráty stálé +, kostra a komunikace. Toto čidlo se dá už přes VAG nakodovat Odesláno z mého HTC One dual sim pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vondi Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 jsem na tom podobně, taky mám dešťový senzor a zrcátko bez stmívání, zrcátko se stmíváním už jsem koupil. našel jsem kabeláž na skoda-parts.cz, http://www.skoda-parts.cz/produkty/kabelaz-k-samostmivacimu-zrcatku/ podle konektorů z obrázku je společná i pro dešťový senzor... A kabeláž je dlouhá, jestli se to musí celé natahat až někam k jednotce, tak to bude dřina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.