Publikováno Duben 19, 20169 r Caute vsetci. Mam otazocku. Zistil som, ze nemam stmievacie zrkadlo na svojom Superbe. Rozmyslam nad jeho kupou, ale ako pozeram, tak niektore maju nejake kable a niektore nie. Preto sa chcem opytat, naco su tam tie kable? Mam dazdovy a svetelny senzor. Vid zrkadlo bez kablov a s kablami.
Duben 19, 20169 r Pokud vím - ale ať ještě napíší zkušenější - ze zrcátka žádné dráty nevedou (obrázek druhý - samotné zrcátko), ale do jeho "základny" nalepené na okně a do samotného dešťového senzoru už ano. Stmívací zrcátko potřebuje napájení, které vede z toho držáku na okně. S tím je zrcátko spojené dvěma kovovými jazýčky. Nevím ale, zda je potřeba pro stmívací zrcátko dodat do držáku na okně kabeláž, nebo zda už tam je. Upraveno Duben 19, 20169 r od wizaard
Duben 24, 20169 r Treba káble do zrkadla...Je tam čidlo intenzity osvetlenia zozadu, aby vedelo, kedy má zatmaviť.
Duben 25, 20169 r Albion: To ano, ale je potřeba je tam dodat, pokud je tam senzor, nebo tam se senzorem už potřebné kabely jsou?
Duben 25, 20169 r Nooo, rozobraté som to nemal, ale stmavovacie zrkadlo má senzor....a pochybujem že je wireless.
Duben 26, 20169 r Wireless určitě není. :-D Asi by dávalo smysl, že tam vedeni je, přeci jenom stmívací zrcátko funguje samostatně a chce jen napájení. Ale nevím...
Duben 26, 20169 r Myslim, ze mu nestaci jen napajeni, protoze uroven zatmaveni vnitniho zrcatka se aplikuje i na venkovni zrcatka, takze tam musi byt drat i na to. Upraveno Duben 26, 20169 r od 5icz
Duben 26, 20169 r 5icz: I přesto, že tazatel - předpokládám - vnější zatmavovací zrcátka nemá? Nicméně zajímavá teze...
Duben 27, 20169 r Autor Tak co uz.. Elektrinu na zrkadlo si zaobstaram... To nie je problem. No vonkajsie uz necham tak. Vdaka za odpovede. Zrkadlo ma aj s dopravou stalo 20 eur.
Duben 29, 20169 r Autor takze chlapci...vcil budte mudri... vid obrazok zrkadla, ktore mi doslo. Mal som si predsa len objednat to s tymi kablami! Upraveno Duben 29, 20169 r od r_e_n_e
Duben 29, 20169 r Čili tam ty kabely opravdu nejsou - to je logické. Jen se omlouvám za chybu, kterou jsem napsal, já myslel, že je to napájené přes ty kovové jazýčky, ale on tam do toho zrcátka vážně vede kabel s konektorem (přestože jsem v posledních pár měsících zrcátko rozebíral 2x, zapomněl jsem na to). V každém případě to ale znamená tam kabel dotáhnout, pomůže dílenská příručka (odkud kam a jak - pokud ale vidím dobře, je to ze stropního osvětlení vepředu). Upraveno Duben 29, 20169 r od wizaard
Květen 1, 20169 r Autor Bohuzial mi omluva nepomoze... Musim teraz zistit co tie kable znamenaju. Svorkovnica ma sest pinov, ale vsimol som si, ze zo zrkadla idu iba tri... Dazdovy senzor a svetelny senzor ma smostatnu kabelaz... Mate niekto schemu zappjenia? Vdaka...
Květen 6, 20169 r Autor rozhodol som sa, ze toto predam a kupim to s tym konektorom. Kto ma zaujem za 25 Eur. http://auto.bazos.sk/inzerat/61031691/SkodaVW-spatne-stmievacie-zrkadlo-1K0857511.php
Květen 12, 20169 r Autor Schéma zapojení - dílenská příručka, zde na fóru ke stažení... Mozes mi prosim napisat, ktora to je strana? Potrebujem vediet ktory kabel co znamena. Vdaka. Upraveno Květen 12, 20169 r od r_e_n_e
Květen 14, 20169 r Našel jsem na stranách 4, 18, 22, 417, 436, 450 apod. (dle data výroby a části schématu, kterou potřebuješ), elektrická schémata - základní schéma. Upraveno Květen 14, 20169 r od wizaard
Květen 29, 20169 r Autor Vedel by niekto vysvetlit ktory kabel co znamena? S tych schem to pre mna nedava zmysel
Květen 29, 20169 r Autor tak namontovane! Staci pripojit 1 a 2 piny na 12V. 1ka je + a 2ka je zem. Funguje tak ako ma!
Červen 8, 20169 r Ked uz to tu vidim, je nejaka moznost nastavit citlivost stmievania spetnych zrkadiel? Aby sa stmievali skor.
Červen 12, 20169 r Do toho zrcátka vede 6 drátů napájen spínané+ (jen při zaplích klýčcích) a -, dále drát od zpátečky aby jsi při couvání vyděl za sebe, další je od stropního osvětlení aby bylo vydět v zrcadle když se otevřou dveře a poslední dva jsou napájení + a - pro vnější stmívací zrcátka. Žádná možnost nastavení toho zrcátka není. Jestli to chceš podrobně, tak se podívejte do sekce Octavia2 do elektriky tam je o tom téma a napojení je stejné. Do senzoru deště a osvětlení vedou 3 dráty stálé +, kostra a komunikace. Toto čidlo se dá už přes VAG nakodovat Odesláno z mého HTC One dual sim pomocí Tapatalk
Červen 22, 20169 r jsem na tom podobně, taky mám dešťový senzor a zrcátko bez stmívání, zrcátko se stmíváním už jsem koupil. našel jsem kabeláž na skoda-parts.cz, http://www.skoda-parts.cz/produkty/kabelaz-k-samostmivacimu-zrcatku/ podle konektorů z obrázku je společná i pro dešťový senzor... A kabeláž je dlouhá, jestli se to musí celé natahat až někam k jednotce, tak to bude dřina...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.