Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Caute vsetci.

Mam otazocku. Zistil som, ze nemam stmievacie zrkadlo na svojom Superbe.

Rozmyslam nad jeho kupou, ale ako pozeram, tak niektore maju nejake kable a niektore nie.

Preto sa chcem opytat, naco su tam tie kable?

Mam dazdovy a svetelny senzor.

Vid zrkadlo bez kablov a s kablami.

post-87802-0-47608100-1461059898_thumb.j

post-87802-0-13583900-1461059904_thumb.j

Vloženo (editace)

Pokud vím - ale ať ještě napíší zkušenější - ze zrcátka žádné dráty nevedou (obrázek druhý - samotné zrcátko), ale do jeho "základny" nalepené na okně a do samotného dešťového senzoru už ano. Stmívací zrcátko potřebuje napájení, které vede z toho držáku na okně. S tím je zrcátko spojené dvěma kovovými jazýčky. Nevím ale, zda je potřeba pro stmívací zrcátko dodat do držáku na okně kabeláž, nebo zda už tam je.

Editováno: , autor: wizaard
Vloženo (editace)

Myslim, ze mu nestaci jen napajeni, protoze uroven zatmaveni vnitniho zrcatka se aplikuje i na venkovni zrcatka, takze tam musi byt drat i na to.

Editováno: , autor: 5icz
Vloženo

Tak co uz.. Elektrinu na zrkadlo si zaobstaram... To nie je problem. No vonkajsie uz necham tak.

Vdaka za odpovede.

Zrkadlo ma aj s dopravou stalo 20 eur.

Vloženo (editace)

takze chlapci...vcil budte mudri...

vid obrazok zrkadla, ktore mi doslo.

Mal som si predsa len objednat to s tymi kablami! :kol-44:

post-87802-0-08562400-1461927147_thumb.j

Editováno: , autor: r_e_n_e
Vloženo (editace)

Čili tam ty kabely opravdu nejsou - to je logické. Jen se omlouvám za chybu, kterou jsem napsal, já myslel, že je to napájené přes ty kovové jazýčky, ale on tam do toho zrcátka vážně vede kabel s konektorem (přestože jsem v posledních pár měsících zrcátko rozebíral 2x, zapomněl jsem na to). V každém případě to ale znamená tam kabel dotáhnout, pomůže dílenská příručka (odkud kam a jak - pokud ale vidím dobře, je to ze stropního osvětlení vepředu).

Vloženo

Bohuzial mi omluva nepomoze...

Musim teraz zistit co tie kable znamenaju.

Svorkovnica ma sest pinov, ale vsimol som si, ze zo zrkadla idu iba tri...

Dazdovy senzor a svetelny senzor ma smostatnu kabelaz...

Mate niekto schemu zappjenia?

Vdaka...

Vloženo (editace)

Schéma zapojení - dílenská příručka, zde na fóru ke stažení...

Mozes mi prosim napisat, ktora to je strana?

Potrebujem vediet ktory kabel co znamena.

Vdaka.

Editováno: , autor: r_e_n_e
Vloženo (editace)

Našel jsem na stranách 4, 18, 22, 417, 436, 450 apod. (dle data výroby a části schématu, kterou potřebuješ), elektrická schémata - základní schéma.

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Do toho zrcátka vede 6 drátů napájen spínané+ (jen při zaplích klýčcích) a -, dále drát od zpátečky aby jsi při couvání vyděl za sebe, další je od stropního osvětlení aby bylo vydět v zrcadle když se otevřou dveře a poslední dva jsou napájení + a - pro vnější stmívací zrcátka. Žádná možnost nastavení toho zrcátka není. Jestli to chceš podrobně, tak se podívejte do sekce Octavia2 do elektriky tam je o tom téma a napojení je stejné. Do senzoru deště a osvětlení vedou 3 dráty stálé +, kostra a komunikace. Toto čidlo se dá už přes VAG nakodovat

Odesláno z mého HTC One dual sim pomocí Tapatalk

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...