jou222 Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Ahoj, hoši mám octavia 3 s climatronicem a strana řidiče funguje v pořádku, ale strana spolujezdce jede na plno a i když je nastaveno 19 či jiná hodnota. Setkali jeste s tím někdo a jak řešili. Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aha Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 (editace) Zajeď s tím do servisu na diagnostiku. Mě se stalo něco podobného u OII, kdy mě na straně spolujezdce stále foukal příliš studený vzduch. Na diagnostice bylo zjištěno, že je vadné jedno čidlo. U tebe to bude nejspíš taky nějaké čidlo. Editováno: 19. Duben 2016, autor: aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Nebo je poznatek, pokud bude uzavřen výdech po stranách z přístrojové desky, tak to rozhodí regulaci a bude se to tak přitrouble chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.