tulla Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Zdravím vás mám takový problém něco mi chrčí v autě asi nejspíš někde od motoru. Při jízdě nic neslyším ale, když zastavím a nechám auto nastartované začne to chrčet slyším to až v interieru z pravé strany. Jak mile se zase rozjedu nebo na místě přidám trochu plynu přestane to. díky za každou radu. Bohužel jsem velký lajk takže vůbec nevím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 My tady ovšem nemáme křišťálovou kouli - napiš jaký motor máš. Neškodilo by ten zvuk nahrát. Když otevřeš kapotu, je to také slyšet nebo to slyšíš jen v interiéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 3 ku 1 že sa bude jednať o drnčiace palivové vedenie u 1.2 TSI. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.