intelsk Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Tak toto je v pohode navod lenže kde zohnat tu foliu on ju tam lepil ako tam piše takže to netušim ani kde ju kupit ani kde to predavaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 A nefungoval by polarizacny film napr. z mobilu? 1 pcs LCD Polarizer Film Polarizer Polarization for iPhone 6 Plus 5.5 inch LCD Screen Filter Polaroid Polarized Light Film http://s.aliexpress.com/77vMNzUn -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendosinox Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Škoda Roomster, 1.4 16V Ahoj, za jízdy mi zhasly všechny údaje na palubním počítači, nyní se nic nezobrazuje, display je čistý, zcela bez jakýchkoliv údajů. Neporadíte mi prosím v čem by mohl být problém ? (pokud pojistky, které mám zkusit vyměnit ?). Nebo by to mohlo být ještě něco jiného. Předem moc děkuji za radu. Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.mlynek Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Problém: Škoda Fabia 2 Combi displej na palubovce svítí (je podsvícen zeleně), ale neukazuje žádná data. Údaje se nezobrazují. Možné řešení: Odpojit baterku. První mínus kabel, poté plus. Navzájem se nesmí nechtěně dotknout například odloženým klíčem. Poté zapojíme zpět. Nejdříve plus kabel, poté mínus. Při zapojování kabelu mohou vylétat jiskry, tak se neleknout. Mrkněte na video návod např. na Youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.