CentriFUGA Vloženo 17. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Tak jenom pro informaci, jak dopadl servis v Gerhard Horejsek, Česká Lípa Výměna motorového oleje 5W-30 LL Výměna olejového filtru Výměna výpustného šroubu Výměna vzduchového filtru Výměna pylového /kabinového/ filtru Výměna oleje v DSG Výměna filtru v DSG Diagnostika vozidla --------------------------------------------------- Suma sumárum práce + materiál: 8.082,-Kč + mi umyli a vyluxovali auto, takže za mě velká spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 To umytí a vyluxování je očividně v autorizovaných servisech standard, ale taky mě to mile překvapilo. :-) Celkově je cena opravdu víc než přijatelná! Mimochodem - dostal jsi slevu na práci a díly (auto starší 5 let)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 18. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 No na díly seva byla veliká, ale není tam uvedena, mám "pevné" ceny mimo ceník :-) Na práci sleva 5% ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 aha, tak to je pro normálního smrtelní zpráva na nic, že jsi dal v tom a v tom servisu tolik a tolik, když máš u nich ceny za material mimo ceník.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 kup si díly/olej zvlášť a budeš to mít ještě levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 JirkaBrno: Nevím samozřejmě, jak to má CentriFUGA, ale já - ač nemám žádné známé, nic - dostávám automaticky od servisu slevy na práci a materiál na auta starší 5 let (= 12 % díly, myslím, a 20 % práce, myslím) + ještě slevu, kterou mi vymyslí vedoucí servisu, ale to už je na jeho uvážení. Jsem tam často, možná proto. janmatejicek: Už jsem to sice někde psal, ale stejně - osobně, tedy za předpokladu originálních dílů, je nikdy nekoupím levněji než mi je dá "můj" servis. Vždy jsou maximálně na tržní ceně (třeba teď naposledy celokryt pod motor jsem i s prací měl za 2 000 Kč, tolik obvykle zhruba stojí sám o sobě na internetu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 18. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 JirkaBrno -> Ale ta zpráva ti k něčemu je - k tomu, ze máš svůj ervis taky tlačit dolů. Ty ceny mimo ceník jsou na minimu, ale stejně na nich musí vydělat, takže se musí každej ozvat a dostane je taky nebo třeba hodně podobné. Pokud ti napálí za takový servis třeba 12 místo 8 tisíc, tak buď ať slevi nebo že jedeš jinam - oni si to rozmyslí a taky ti sleví... Wizard - kdybych dostal ty slevy na těch 5 na let, tak se mi to nevyplatí,protoze třeba olej do DSG stojí 750 litr základní cena, když odečtu 12% tak je to 660 za litr, ale já ho měl 500,- za litr a práce je asi 800 a kdyby dali 20% dolů,tak to je 640 a ja měl jen 5% takže za 760,-, ale ma tom oleji ušetřím víc a krát 6 litrů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 CentriFUGA: Samozřejmě, to jsem nezmínil v předchozím příspěvku - cena servisu, jaký jsi absolvoval Ty, je extrémně závislá na ceně oleje. A ta - pokud vím - na rozdíl od dílů, není daná Škodovkou (protože olej nekupují od Škodovky), ale tím kterým servisem. Proto já si už teď nosím olej svůj, seženu ho ještě méně než za půlku oproti "mému" servisu. A to pak najednou výměna oleje namísto 5 000 stojí se vším všudy 2 000. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Olej DDG berou jen originál, ale motorový dávají teď Shell za asi 1400 za butilku, což je dobrá cena :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 a co když si doneseš do DSG original olej ? v origo škoda balení ? to ti ho neudelaji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 5. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 (editace) Udělají, ale měl jsem olej za 500 litr a to jsem ani na netu nesehnal levněji :-) :-takže nebyl důvod.... Editováno: 5. Červenec 2016, autor: CentriFUGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 5. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 (editace) Jinak motorový olej když i doneses, tak něco usetris. Castrol stojí cca 1000 butilka, mě dali Shell za asi 1400, ale bývalý majitel u Barth JK dával dle faktur za butilku přes 3300...a to me za 3300 vyšla vlastně cela výměna motorového oleje a filtrů...a to už je znát :-) Editováno: 5. Červenec 2016, autor: CentriFUGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 ja bych chtel vyzkoušet XADO kluci si ho pochvalujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 5. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Tak co mám infoy tak motorový olej, pokud splňuje specifikace pro naše auta LL s DSG 507.00, tak ti tam dají cokoliv. Co se týče DSG chtěl jsem dát castrol, který stojí cca 250/litr a to mi řekli, ze u DSG nic než originál dát nesmějí...můžeš si ho přinést i sám,ale jen originál...nehledě ns to ze mě u DSG více lidí řeklo, že jedině originál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 jo do převodovek bych taky volil určitě jen original, a měnil jsem taky u O1 po 100tis u manualní převodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.