Petr Homoky Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Máte někdo s Dynamic paketem návod nebo tip, jak dostat ramínko na oblek za přední nebo zadní sedačky? Vzhledem k tomu, že tam není mezera a ta horní část není výškově nastavitelná, tak se bojím, že to asi nemá řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Tak jsem to rešil a sako mám buď ma zadní sedačce, nebo pokud mám lepší oblek na ramínku pověšené na madle u stropu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Holt si člověk musí vybrat... Budu manažer nebo závodník...! :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Zrovna tento týden jsem vezl oblek dvakrát (teď zas půjde na rok do skříně). Dal jsem ho na ramínku na madlo u stropu vzadu. Žádný problém. Viděl jsem dobře a oblek dovezl v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Homoky Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Díky. Jakmile budu mít auto doma, tak vyzkouším elkanero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Borci, ale takto se obleky vozí již od doby, kdy existuje zadní stropní madlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Homoky Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Mě zajímala především ta možnost to připnout na sportovní sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Ale jo, to já přece nerozporuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.