vicctor Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Ahoj všem,měl jsem v autě amundsena a koupil jsem columbuse - klasický upgrade.Problém nastal v tom,že mi předchozí majitel auta nedal PIN k amundsenovi.Neznáte někoho na moravě kdo umí ten pin načíst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 zajeď do škodovky, vin + skz rádia a máš pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicctor Vloženo 1. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Problém je v tom,že amundsen nebyl v autě od výroby,první majitel jej tam namontoval a jeho původ je pro mě nedohledatelný,tím pádem nechci Škodovku riskovat.Nerad bych měl problémy za něco s čím nemám nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicctor Vloženo 6. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Vyřešeno,vlákno můžete smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 A co kdyby jsi sem napsal aspoň jak jsi to vyřešil pro případ, že by to taky někdo potřeboval. Admin to pak jen zamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.