Publikováno Květen 31, 20169 r Bude ještě druhá generace Yetiho? Nebo už nebudou Yetiho inovovat, ukončej výrobu a jako SUV bude už jen Kodiaq?
Červen 1, 20169 r Yeti II bude u prodejců v prosinici 2017.Premiéra v září 207 na Frankfurtském autosalonu.
Červen 1, 20169 r Autor Mrkni na Seat Ateca a uvidis predobraz noveho Yetiho To jsem si myslel, ze je Alteca spise primym konkurentem Kodiaqu a Tiguanu? Upraveno Červen 1, 20169 r od Zdeneek
Červen 1, 20169 r Autor Ateca se mi tedy moc nelibi, jestli tak bude vypadat Yeti II, tak radeji na nej cekat nebudu a koupim Yeti I. Byvaji u Skody nejake slevy na starou generaci pred uvedeni nove? Asi ne co?
Červen 1, 20169 r Autor Na těch fotkách to ale nevypadá, že by se Yeti II měl podobat Atece? Možná je jen delší a širší než Yeti I? http://www.skoda-news.cz/nova-skoda-yeti-2017-nafocena-pri-testovani-bude-to-zmenseny-crossover-kodiaq/ Upraveno Červen 1, 20169 r od Zdeneek
Červen 1, 20169 r To je nějaká mula, kde se pod upravenou karoserií současného Yetiho testuje podvozek kdoví čeho.
Červen 2, 20169 r a vsak o hentom je davno zname ze to je mula kodiaqu Zdenku nespekuluj tu zbytocne uz nejaky cas je zname co tu uz bolo popisane -ateca = yeti2 ( cize nieco ako rapid-toledo) proste zbytocna diskusia
Červen 2, 20169 r Autor V tom pripade je to vonicem, ceny Atecy startuji nad pulmilionem, dekuji nechci. http://www.auto.cz/seat-ateca-zna-ceske-ceny-trivalec-1-0-tsi-stoji-vice-nez-pul-milionu-korun-95602
Červen 5, 20169 r Yeti facelift ci Yeti II bude vychazet z modelu Seat Ateca, tvarove bude temer stejny
Červen 5, 20169 r Autor Tvarově je Ateca nicmoc, ale stejně mi jde spíše o to, jak bude vycházet cenově, protože ceníkové ceny Atecy začínají až nad půlmilionem.
Leden 20, 20178 r O Yetim už nějaké informace mám, ale CNG jsem tam nikde neviděl. CNG obecně je de facto "slepá kolej". Budoucnost patří hybridům
Leden 20, 20178 r Byla uvedená v plánu pro Atecu se SOP 22KT. Pokud nešlo o nějaký vtípek. Předpokládám, že Ateca se bude paletou motorů až na drobnosti shodovat.
Leden 20, 20178 r To sice asi jo, ale dle mě jde SEAT trochu jinou cestou. U Supa III se kdysi taky počítalo s CNG, protože MQB de facto připravuje auta na tuhle možnost, a ve finále je z toho prd. Ale nechci vůbec spekulovat, třeba skutečně Yeti ve verzi zapalovač bude.
Leden 29, 20178 r Renderove fotografie YETI II. Bude vychzaet z Atecy, maji shodne ramy, ktere jsou na svarovne k nerozeznani, coz je z hlediska uspor jasne, nebudou vyvijet nejaky dalsi typ karoserie. Budou se lisit pochopitelne designem + nejae dalsi odlisnosti
Leden 29, 20178 r Řek bych, že s tou podobou to moc netrefili. Když se kouknu na zadek Atecy, vidím design posledních Škodovek (Kodiaq a Superb), takže myslím, že jen změní grafiku světel do "C" a možná spodek nárazníku. Otázkou je, jak bude vypadat maska. Ale pochybuju, že bude z Fábie:-D.
Leden 29, 20178 r a proc jsem psal renderove ? Je jasny ze takhle to vypadat nebude uz z fotek je patrne ze je celkem siroky, jasne jsou to fotky, ale i tak proste jen ho nekdop uz videl a trochu si to pribarvil, ja ho jeste nevidel, ale uz vim, ze se vyrabi
Leden 29, 20178 r Nojo, ale snad nepřevezme od Seatu Atecy i cenu, tam začíná cena nad půlmilionem a za takovou cenu se už dá skoro koupit i VW Tiguan. To u Š Yeti začínala cena pod 400000 Kč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.