cilda1 Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 To chápu ,ale já byl pevně zaplánován do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 před 12 hodinami, Tragedie_v_JZD napsal: Ted uz jen resim jestli k te cervene bude aspon trosku ladit svetly interier . Clovek to nikde nemuze videt... ani tu cervenou, natoz s bezovym vnitrkem Pokud by ti stačila Octavia, tak v Pardubicích mají u Bartha roční auto. Viděl jsem naživo a mně se to líbí. Ale Karok má té béžové v interieru ještě míň než OIII. https://www.skodaplus.cz/Car/1095625/skoda-octavia-1-4-tsi-cng-81-kw-elegance-g-tec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 (editace) Diky za odkaz ... uz ted jak na to koukam, tak vím, ze na O bych tu barvu asi nechtel ... mozna to jsou jen blbe fotky a na zivo to bude jine, ale podle tech fotek v tom inzeratu (coz je samozrejme zcela irelevantni). na te fotce tady nahore s karoqem ale vypada dost pekne. no, nicmene videl jsem ted karoqa v byznis sede, a ta barva tomu sekne - v tuhle chvili se rozhoduju mezi cervenou, hnedou, sedou byznys a kapučínem (to mam na O, a na karoqu by mohla byt dobra) ... za tyden jdu na projizdku, tak snad budou nejaky naskladneny a jeste nepredany auta v nejakych barevnych kombinacich. Editováno: 18. Únor 2018, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Skladové vozy prodejce téměř nemají. Maximálně zahlédneš co dorazili zákaznické vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 To jsem myslel ... auta zakazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Za mě určitě tyhle barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Obe dve jsou luxusni .. horni ta seda "byznys" a dolni .. kapučíno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Mimochodem, díky za fotku i z dalsiho duvodu .. na jedne je karoq s ochrannym lemem blatniku (nebo jak se to jmenuje), na jednom je bez ... takze ted vim,ze ho tam urcite chci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 před 6 hodinami, Habi001 napsal: Za mě určitě tyhle barvy Já si pořídil běžná kapucino...Moc pěkná barva...ale v technicaku mám napsáno šedá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 (ot)... ja mam v kapucinu oktavku ... a ta tam ma zluta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Nekde jsem tu pred casem cetl (tusim v kodiaq vlakne), ze s LED svetly uz auta neprisvetlujou (nenataci svetla) do zatacek (je to opravdu tak). ma style v zakladu parkovaci senzory vpredu i vzadu? (Za predpokladu ze neni koupeny park assist)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Ano, Style ma v zakladu predni + zadni senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 před 17 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: (ot)... ja mam v kapucinu oktavku ... a ta tam ma zluta Víš prosimte číslo barvy?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kali7 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 led světla přisvěcují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 (editace) před 2 hodinami, Tragedie_v_JZD napsal: Nekde jsem tu pred casem cetl (tusim v kodiaq vlakne), ze s LED svetly uz auta neprisvetlujou (nenataci svetla) do zatacek (je to opravdu tak). ma style v zakladu parkovaci senzory vpredu i vzadu? (Za predpokladu ze neni koupeny park assist)? Výbava style LED světla natáčejí a mlhovky přisvěcují do zatáček. Jinak mám business metalízu a karoqu sluší. Editováno: 19. Únor 2018, autor: titino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 LED světla nenatáčejí, ale "natáčejí". To znamená, že modul se nehýbe, ale tím, že se přisvěcují jednotlivé diody to navozuje dojem natáčení. Je to poměrně hezky vidět, když se ve tmě startuje. Oproti bi-xenonům už světla "nešilhají" nahoru-dolů-do stran, ale jen nahoru-dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 před 11 minutami, Kane13 napsal: LED světla nenatáčejí, ale "natáčejí". To znamená, že modul se nehýbe, ale tím, že se přisvěcují jednotlivé diody to navozuje dojem natáčení. Je to poměrně hezky vidět, když se ve tmě startuje. Oproti bi-xenonům už světla "nešilhají" nahoru-dolů-do stran, ale jen nahoru-dolů. Asi tak nějak. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Aha - takže, výsledný efekt je ten samý (nebo pododný), jen se mění způsob, jakým je ho dosaženo ... jestli tomu dobře rozumím. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Podobný, řekl bych. S LED světly zatím nemám najeto tolik, co s bi-xenony (cca 15tis. vs. 100tis.), ale přijde mi, že efekt natáčení není moc znatelný. A to srovnávám bi-xenony u OIII. Třeba Superb se Smart Light Assist je podle mě o několik úrovní výš, než KODIAQ s LED. Ale je to jen moje subjektivní hodnocení. Navíc jsem od začátku věděl, jak to funguje a to mě možná taky ovlivnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 před 4 hodinami, nightwish.x napsal: Víš prosimte číslo barvy?dík K velkymi technicakunse dostanu az v patek... tak pokud se nezapomenu podivat, tak reknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 v TP číslo barvy není uvedeno. Jen odstín, kterému je blízko /červená, bílá, šedá, ......../ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Hmm.. tak nic proc jsem si myslel, ze v technicaku je? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 kdysi dávno to tak bývalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Dneska jsem byl udelat objednavku, a co se barvy tyka, mel jsem trosku stesti (ale i smulu).Stesti spocivalo v tom, ze meli k predani karoqa ve vsech barvach, ktere me zajimaly - hneda, zelena, cervena, modra lava... Ta smula je v tom, ze ostre ranni zimni slunce cca v pul devate rano neni opravdu to nejlepsi na prohlizeni a obdivovani laku a z dalky vsechny ty barvy byly k nerozeznani od cerne....Prozatim to vyhrala hneda, ale .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.