Elizum Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Ahoj, Nedávno jsem si pořídil 1. generaci Fabie, která bude sloužit jako „špinavé“ auto. Začínám stavět dům, takže chci někde převážet některé z materiálů. Nechci to dávat do svého auta, které mám pro cesty do práce, takže padla možnost právě na první generaci Fabie. S autem chci pak i standardně jezdit, takže nejde jen o chvilkovou záležitost. Má naježděno něco málo přes 100 tisíc kilometrů a původní majitel mi doporučil, abych udělal servis, včetně výměny brzd, které jsou téměř mrtvé. Naskládal jsem si věci do košíku, ovšem rád bych se zeptal, zda mám správné věci a zda se tyto věci do mého typu Fabie hodí a budou „pasovat“. Jedná se o Fabii 1.2 HTP 40kW. Rok výroby 2004. Kapaliny Brzdová kapalina Bosch DOT4 Chladicí kapalina (G12) + Destilovaná voda Motorový olej Shell Helix Ultra 5W – 40 Hydraulický olej – FEBI BILSTEIN (zelený) Filtry Vzduchový filtr – Alco Filter - 03D 129 620 Olejový filtr – Bosch – 03D 198 819 A Kabinový filtr – Bosch – 6Q0 820 367 B Palivový filtr – Bosch – 6X0 201 511 A Pak mám i několik dalších dílů jako Zapalovací svíčky - NGK - 101 905 617 Sada brzdových destiček - Brembo - 1J0 615 115 Brzdové kotouče - Brembo - 1J0 615 301 D Děkuji moc za případné rady a možnosti změn. Elizum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Nejdřív bych mrkl na měrku nádržky posilovače a až pak bych kupoval olej. Jinak ti nebude nanic. Jinak nemá výhrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Ahoj. S chladici kapalinou pošel bych k G13 . Ona je růžová. G12 nevim jaková je. Udělal bych myti chaldici sestavy nějakou chemickou kapalinou. Potom bych dal G13. Nejlepši směs chladici kapaliny je 3L koncentratu G13 + 2L destilované vody. Tento směs směl vydržet Ti až -52*C . V našich podminkach tohle uplně stači 1L G13 stoji kolem 200 kaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.