Publikováno Květen 13, 201510 r Nevšiml jsem si, že by to tu někdo zmínil, i mně to úplně uniklo. http://itswallpics.com/skoda/2016-skoda-octavia-facelift-release-date-price/ Z těch fotek je poměrně hezky vidět, že Octavia po faceliftu dostane nárazník ve stylu Superbu III.
Květen 13, 201510 r No nevím. Článek použil fotku, která se na webu poprvé objevila tuším už vloni touto dobou. A evidentně III sloužila tenkrát jako mula pro zkoušky podvozku, brzd a chlazení pro SUP III. Podle mě žádný facelift. Přiblížit opticky OCT III SUPu III by navíc byla totální hovězina. Upraveno Květen 13, 201510 r od miklisek
Květen 14, 201510 r Tohle jsou opravdu rok staré fotky a při pohledu z jiných stran jde vidět jiné napasování nárazníku.
Květen 14, 201510 r Autor Nechápu jak můžeš něco z maskované verze hodnotit Nehodnotim, konstatuju. Nejsem mistr sveta, nemuzu vedet vsechno. Ostatnim diskuterum dekuji za vysvetleni a omlouvam se za spam
Květen 15, 201510 r Nevie niekto, kedy bude predstavený facelift Octavie III, keď sa už vyrábajú diely?
Září 15, 20159 r iBabiš přišel s tím, že by měl být v Ženevě facelift OIII. Už si to opravili s tím, že až 2017..
Září 16, 20159 r Informaci o vyrazne promene zvenku i zevnitr dneska rekl i Kaban na auto.cz, nekdo z redakce tam psal, ze maji byt rozdelena predni svetla.
Září 16, 20159 r Renderovou fotografii, s rozdelenymi svetli sem uz videl,.. kazdopadne ac to byl render tak pekne hnusnej a doufam ze to bude vypadat uplne jinak
Září 19, 20159 r Autor Nechapu, proc s tou Octavii takhke riskuji. Neznam auto, kteremu by takova zmena prospela. Navic takhle riskovat u auta, ktere je 5. nejprodavanejsi v Evrope? To je snad zcela zrejme, ze takove auto potrebuje jen drobny facelift. Na internetu uz jsem videl render od AutoBildu a to auto vypada vylozene ohavne
Září 19, 20159 r V tisku jsem četl, že Kabaň prohlásil, že facelift budeč zásadní změna, že facelift bude vypadat jako nové auto - takže žádné malé kosmetické změny
Září 20, 20159 r u O3 by som to videl osobne max na FL predku , trosku dynamickejsi look pre svetla a tiez naraznik... ostatok je cajk ... nevidim dovod na zmenu ...akurat interier by zisiel prekopat ... palubka a dvere .. najvacsia prdel by bola keby FL prehlasili za novy model (ako kedysi u golfu 5/6 a pasika ...)
Září 29, 20159 r Bild slibuje méně zapadlá kola. Cca Ženeva 2017 vypadá docela realisticky, jestli za rok touhle dobou přijde sněhulák. http://www.autobild.de/artikel/skoda-octavia-facelift-2017-vorschau-6036949.html
Říjen 2, 20159 r Tak to by mě opravdu zajímalo, jestli to bude teda začátek roku 2017 nebo 2016. Kabaň řekl 2016 ...
Říjen 2, 20159 r Já si myslím, že se představí buď na podzim 2016, nebo na jaře 2017. Každopádně mě tento model docela zajímá, pravděpodobně právě FL bude dalším nástupcem mého současného auta a tak doufám, že se ten děs promění v něco pro mě pěknějšího a kvalitnějšího i z hlediska materiálů.. Podle mě si všichni vykládají dělení světel špatně. Pokud k něčemu takovému opravdu dojde, určitě ne způsobem dost nepovedeně nakresleným v AutoBildu, protože když nic jiného, takové rozdělování světel nikdy neslavilo u žádné automobilky úspěch a není ani v módě. Dle mého mluvil buď o rozdělení uvnitř světlometu => jiné seskupení, nebo pokud budou opravdu rozdělená, tak to může být třeba něco ve smyslu Lexusu, kde je hlavní světlomet a pod ním je proužek s denním svícením. Pokud se ta OIII méně "zkrabicovatí", přidá se trocha nápaditosti, kreativity a aspoň pocit menší elegance, mohlo by to auto konečně za něco stát. Interiér ale fakt chce generálku, děsím se každé jízdy s kolegou, protože třeba ty tapece jsou fakt opruz.
Říjen 2, 20159 r Asistenční systémy ze SIII mám potvrzené. Které tam chybí? Snad jen Blid Spot Detect.
Říjen 2, 20159 r ještě čekám na vylepšený start/stop systém 2.0, to bude teprve bomba pro ovce no hlavně at předělají denní svícení. no DCC je docela ostuda pro škodu, všichni to mají jenom ona ne v téhle třídě... Upraveno Říjen 2, 20159 r od kokta7
Říjen 4, 20159 r přidej co třeba Rear Traffic Alert nebo Traffic Jam Assist a vylepšený parkovací asistent? a našly bu se další, které má S III oproti O III vylepšené Vylepšené, ale ne zcela nové snad až na ten blind spot.
Říjen 4, 20159 r Tak to by mě opravdu zajímalo, jestli to bude teda začátek roku 2017 nebo 2016. Kabaň řekl 2016 ... Kde to řekl?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.