schimmer Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Nevšiml jsem si, že by to tu někdo zmínil, i mně to úplně uniklo. http://itswallpics.com/skoda/2016-skoda-octavia-facelift-release-date-price/ Z těch fotek je poměrně hezky vidět, že Octavia po faceliftu dostane nárazník ve stylu Superbu III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) No nevím. Článek použil fotku, která se na webu poprvé objevila tuším už vloni touto dobou. A evidentně III sloužila tenkrát jako mula pro zkoušky podvozku, brzd a chlazení pro SUP III. Podle mě žádný facelift. Přiblížit opticky OCT III SUPu III by navíc byla totální hovězina. Editováno: 13. Květen 2015, autor: miklisek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Nechápu jak můžeš něco z maskované verze hodnotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Tohle jsou opravdu rok staré fotky a při pohledu z jiných stran jde vidět jiné napasování nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Nechápu jak můžeš něco z maskované verze hodnotit Nehodnotim, konstatuju. Nejsem mistr sveta, nemuzu vedet vsechno. Ostatnim diskuterum dekuji za vysvetleni a omlouvam se za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ale jinak na OIII fl už běží produkce dílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter77 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Nevie niekto, kedy bude predstavený facelift Octavie III, keď sa už vyrábajú diely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Letos určitě ne, takže příští rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 iBabiš přišel s tím, že by měl být v Ženevě facelift OIII. Už si to opravili s tím, že až 2017.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Face bude ale letos uz urcite ne,.. vidim to zacatek jara, prelom jaro-leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Informaci o vyrazne promene zvenku i zevnitr dneska rekl i Kaban na auto.cz, nekdo z redakce tam psal, ze maji byt rozdelena predni svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 marketingově vždy všichni říkají, že je to uplně něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Renderovou fotografii, s rozdelenymi svetli sem uz videl,.. kazdopadne ac to byl render tak pekne hnusnej a doufam ze to bude vypadat uplne jinak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 19. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Nechapu, proc s tou Octavii takhke riskuji. Neznam auto, kteremu by takova zmena prospela. Navic takhle riskovat u auta, ktere je 5. nejprodavanejsi v Evrope? To je snad zcela zrejme, ze takove auto potrebuje jen drobny facelift. Na internetu uz jsem videl render od AutoBildu a to auto vypada vylozene ohavne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 V tisku jsem četl, že Kabaň prohlásil, že facelift budeč zásadní změna, že facelift bude vypadat jako nové auto - takže žádné malé kosmetické změny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 u O3 by som to videl osobne max na FL predku , trosku dynamickejsi look pre svetla a tiez naraznik... ostatok je cajk ... nevidim dovod na zmenu ...akurat interier by zisiel prekopat ... palubka a dvere .. najvacsia prdel by bola keby FL prehlasili za novy model (ako kedysi u golfu 5/6 a pasika ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Bild slibuje méně zapadlá kola. Cca Ženeva 2017 vypadá docela realisticky, jestli za rok touhle dobou přijde sněhulák. http://www.autobild.de/artikel/skoda-octavia-facelift-2017-vorschau-6036949.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 tie delene svetla vyzeraju jak cisty hnus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.neo Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Tak to by mě opravdu zajímalo, jestli to bude teda začátek roku 2017 nebo 2016. Kabaň řekl 2016 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Já si myslím, že se představí buď na podzim 2016, nebo na jaře 2017. Každopádně mě tento model docela zajímá, pravděpodobně právě FL bude dalším nástupcem mého současného auta a tak doufám, že se ten děs promění v něco pro mě pěknějšího a kvalitnějšího i z hlediska materiálů.. Podle mě si všichni vykládají dělení světel špatně. Pokud k něčemu takovému opravdu dojde, určitě ne způsobem dost nepovedeně nakresleným v AutoBildu, protože když nic jiného, takové rozdělování světel nikdy neslavilo u žádné automobilky úspěch a není ani v módě. Dle mého mluvil buď o rozdělení uvnitř světlometu => jiné seskupení, nebo pokud budou opravdu rozdělená, tak to může být třeba něco ve smyslu Lexusu, kde je hlavní světlomet a pod ním je proužek s denním svícením. Pokud se ta OIII méně "zkrabicovatí", přidá se trocha nápaditosti, kreativity a aspoň pocit menší elegance, mohlo by to auto konečně za něco stát. Interiér ale fakt chce generálku, děsím se každé jízdy s kolegou, protože třeba ty tapece jsou fakt opruz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 (editace) Asistenční systémy ze SIII mám potvrzené. Editováno: 2. Říjen 2015, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Asistenční systémy ze SIII mám potvrzené. Které tam chybí? Snad jen Blid Spot Detect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 (editace) ještě čekám na vylepšený start/stop systém 2.0, to bude teprve bomba pro ovce no hlavně at předělají denní svícení. no DCC je docela ostuda pro škodu, všichni to mají jenom ona ne v téhle třídě... Editováno: 2. Říjen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 přidej co třeba Rear Traffic Alert nebo Traffic Jam Assist a vylepšený parkovací asistent? a našly bu se další, které má S III oproti O III vylepšené Vylepšené, ale ne zcela nové snad až na ten blind spot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Tak to by mě opravdu zajímalo, jestli to bude teda začátek roku 2017 nebo 2016. Kabaň řekl 2016 ... Kde to řekl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.