TraCker Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Mám fabii II taky ročník 2008. Roleta je v pořádku, ale když ji rozroluji, nedrží a zajede zpátky. Nejspíše se buď ulomily nebo vyšoupaly nějáké ty záchytné kolíky. Díval jsem se a dostat se pod ty plasty bude asi pěkný opruz :-) Je to jeden celý díl i se střednám krytem zámku apod. Potřeboval bych vědět, jak to vypadá v originále. Jesou tam zobáčky nebo jen nějáký výstupek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 TADY se to už řešilo... Případně TADY jsem dělal návod na dodělání druhého světýlka v kufru, dá se to podle toho to obložení rozebrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gimaster2 Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Zdravím, mám vozidlo fabia combi , bohužel mi přestala držet zadní roleta v kufru,jsou tam ohle asi nějaké pacičky .Nevíte co se tam musí vyměnit a co mám odmontovat?Zdroj: https://www.poradte.cz/auto-moto/25018-fabia-2-combi-zadni-roleta.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Si v zlej sekcii. Ak máš Fabiu II. Ale z najväčšou pravdepodobnosťou budeš mať toto vytiahnuté a niekde vypadnuté. (treba to tam zo sekundovým lepidlom prilepiť. Málo kedy sa stane, žeby sa to zlomilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Přesunuto z FI do FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.