Korpík Vloženo 27. Listopad 2016 Vloženo 27. Listopad 2016 Tak nevím, mám v autě zámek zpátečky, protože pojišťovna požaduje zabezpečení auta proti krádeži. Když chci dodržet pojistné podmínky, musim při každém zaparkování zamknout zpátečku. Někdo do zaparkovaného auta nabourá, dojde k zmiňovanému přeskočení rozvodů a následnému poškození motoru. Takze tím že dodržím podmínky pojištění mi vznikne na autě škoda na kterou se nevztahují podmínky pojištění ? Trochu schiza ne :-) Citovat
havrosh Vloženo 27. Listopad 2016 Vloženo 27. Listopad 2016 (editace) On 25. 11. 2016 at 10:31 PM, vejbuch said: Pokud ta porucha vznikne nehodu z tvojí strany ano Pokud tebe někdo nabourá tak to platí povinné škodníka To neni tak uplne pravda, existuje moznost ze to zaplati tvoje havarijko a pojistovna si to v regresnim rizeni vyridi s pojistovnou vinika.. Ale jak by rekl Pawouk, zpet k tematu Zpátečka v kopci Editováno: 27. Listopad 2016, autor: havrosh Citovat
Suve Vloženo 18. Srpen 2017 Vloženo 18. Srpen 2017 No já to mám tak, že ať stojím, kde stojím, tak řadím zpátečku a zatahuju parkovací brzdu. Dělám to od té doby, co se známému v kopci, kde stál se zatahlou ruční brzdou utrhlo lanko brzdy a auto vesele sjelo někam dolů do potoka. Takové jištění z obou stran. Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.