Leden 21, 20169 r musíš mít volant, propojovací kablík a odpovídající podvolantovou jednotku, která podporuje MFV, označení jednotky se určuje podle současné, která ej v autě
Únor 15, 20169 r Zdravim vsetkych.Chcem sa len opytat aky airbag by som mal dokupit do stvorramenneho volantu s multifunkciou 3T0 419 091 AH a este aky by tam mal ist airbagovy kablik.Dik moc.
Červen 11, 20169 r Ahoj. Mám dotaz. Nikde v tématech jsem to neobjevil a po dnešním telefonu jsem na rozpacích... Chci si dodělat multifunční volant do Supa a bylo mi řečeno že u roku 2010 už nejsou podvolantové jednotky jako v Octavii ale že je tam nějaký kroužek. Můžete mi někdo tohle buď potvrdit nebo vyvrátit prosím? A pokud to někdo potvrdí, tak co je potřeba ohledně zprovoznění multifunkčního volantu prosím? Mám volant s tlačítky a tak nevím zda mám shánět tu jednotku či nějaký podvolantový kroužek. Díky moc za info. Wiki.
Červen 22, 20169 r Ahoj mam dotaz, mam Superb II ,2010, 2.0TDI, DSG a rád bych vymenil svůj origo 4-ramenný volant s ovládním, za 3-ramenný s ovládaním a pádly pod volantem. Bude fungovat volant s pádly v aute, když jsem padla nemel? pasuje volant bez problemu?Co se tyce prehozeni airbagu, da se?Hodne vidim na internetu jen holý skelet viz http://volanty.net/cz/produkty/1649-superb-2-2007-/OCTa7dsg-klasikaWhite/-skoda-rok-2013-dsg-perforace-bila-nit-.html ale nikde ten stred tam není k videni, tak jestli se da prehodit ten airbag s plastovym stredem na ten 4 ramenny ci nikoliv a musí se sehnat komplet cely 3 ramenny volant viz http://www.skoda-parts.cz/produkty/trirameny-kozeny-volant-multifunkcni-s-razenim-pod-volantem-fl/ popriklade nevite jestli je nekde moznost sehnat takovy volant třeba pouzity ci snizeni ceny s moznosti vrátit 4 ramenny volant? Dekuji
Srpen 13, 20169 r Kdyby někdo měl zájem o dodělání volantu, mám k němu včechno potřebné (multifunkční volant, kablik, Airbag i podvolantovou jednotku). Více do zprávy. PRODANO!!!! Upraveno Leden 15, 20178 r od supersoptik
Říjen 21, 20168 r nemá niekto na predaj tlačítka s označením 5E0919719G ? Kúpil som volant s octavie 3 a tie majú označenie 5E0919719B - to mi nejde na superbe !
Leden 21, 20178 r Ahojte ve spolek, zakoupil jsem Combi, 12/2011, 4x4,DSG, 103kW, s tempomatem a rád bych multifunkční volant bez pádel. Co vše na to budu potřebovat a jak třeba zjistím jakou podvolantovou jednotku k tomu ? A liší se to něčím pokud pak budu dodělávat BT handfree nebo přední parkáče a tak ? Abych pak tu jednotku třeba zase nemusel měnit ? díky Richard
Leden 28, 20178 r treba k razeni? nevim,to byla prvni vec co jsem chtel udelat po koupi auta,obcas si clovek chce radit trochu jinak,nebo preradit dopredu atp. treba ty to zrovna nepotrebujes,ja mam i upravu dsg na vyssi otacky a tak obcas si treba odrazuju na vyssi kvalt podle povahy terenu,samo to muzes delat pakou ale toto je daleko lepsi reseni
Leden 28, 20178 r Pádla jsou pro komfort řazení, nic víc, nic míň. Někteří je mají a nepoužívají, protože to dunění motoru buď neslyší nebo jim nevadí. Za mě zlatej automat (s možností řazení) než manuál bez možnosti automatu.... Automat s pádly mi zvyšuje komfort o level výše. DSG v 95% nechám řadit dle sebe a v těch 5% zasáhnu do řazení já.....a sahat na páku určitě nechci. Na volantu - pádlu - je to rychlé, intuitivní a neobtěžuje mě to. Není jízda, kdy bych do řazení nesáhl.... dělám to ale už nevědomky - pádlem je to prostě hned. Prostě režim "D" kvalty 1-4 super ... 5 na hraně a 6 je průser (klidně to tam loupne v 65 -70 km/ha auto "krásně" duní a výrobci setrvačníků jásají) Režim S je v tom to pro mě mnohem lepší, ale i tam do toho tu a tam "sáhnu" tam využiju spíš pádlo se znakem "+"
Únor 3, 20178 r Tak volant bych měl. Je to z r.v. 2013, bude potřeba ještě něco ? Teď mám volant čistý bez ničeho a r.v. 2011.
Únor 4, 20178 r Kablík lze dodělat ze současného, podvolantovku: odklopíš plastový horní kryt, odšroubuješ oba šrouby za volantem(stačí jen správně natočit volant) + jeden u páčky ze spodu a na kroužku najdeš zda je to 5k0953569(Valeo) nebo 5k0953549(Kostal). Případně u mě přes diagnostiku nebo v servisu podle VINka. Valeo: Upraveno Únor 4, 20178 r od ferda25
Únor 24, 20178 r zdravim je mozne vymenit MF volant ze superb 2 s padly za volant Octavia 3 rs. Diky za odpoved
Únor 24, 20178 r Ano,po úpravě tlačítek.Jeden takový volant mám k prodeji,upravený,jen bez bagu,cena 7900
Březen 11, 20178 r Ahoj, měl bych prosbu když je tady toto téma.... před pár měsíci jse koupil SII a chtěl bych tam dat volant z Supa po fl a nebo by se mi moc líbil s tou zkosenou hranou nějak sem tady pročítal forum a byla tu řeč o tlačítkách, kdybych koupil volant a nefungovala by mi tlačítka tak dá se to nějakým způsobem dokodovat ? nebo se budou muset koupit jiné tlačítka ? .... děkuji za odpovědi a za přijetí do klubu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.