rolbař Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 musíš mít volant, propojovací kablík a odpovídající podvolantovou jednotku, která podporuje MFV, označení jednotky se určuje podle současné, která ej v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egres Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Zdravim vsetkych.Chcem sa len opytat aky airbag by som mal dokupit do stvorramenneho volantu s multifunkciou 3T0 419 091 AH a este aky by tam mal ist airbagovy kablik.Dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Ahoj. Mám dotaz. Nikde v tématech jsem to neobjevil a po dnešním telefonu jsem na rozpacích... Chci si dodělat multifunční volant do Supa a bylo mi řečeno že u roku 2010 už nejsou podvolantové jednotky jako v Octavii ale že je tam nějaký kroužek. Můžete mi někdo tohle buď potvrdit nebo vyvrátit prosím? A pokud to někdo potvrdí, tak co je potřeba ohledně zprovoznění multifunkčního volantu prosím? Mám volant s tlačítky a tak nevím zda mám shánět tu jednotku či nějaký podvolantový kroužek. Díky moc za info. Wiki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Ahoj mam dotaz, mam Superb II ,2010, 2.0TDI, DSG a rád bych vymenil svůj origo 4-ramenný volant s ovládním, za 3-ramenný s ovládaním a pádly pod volantem. Bude fungovat volant s pádly v aute, když jsem padla nemel? pasuje volant bez problemu?Co se tyce prehozeni airbagu, da se?Hodne vidim na internetu jen holý skelet viz http://volanty.net/cz/produkty/1649-superb-2-2007-/OCTa7dsg-klasikaWhite/-skoda-rok-2013-dsg-perforace-bila-nit-.html ale nikde ten stred tam není k videni, tak jestli se da prehodit ten airbag s plastovym stredem na ten 4 ramenny ci nikoliv a musí se sehnat komplet cely 3 ramenny volant viz http://www.skoda-parts.cz/produkty/trirameny-kozeny-volant-multifunkcni-s-razenim-pod-volantem-fl/ popriklade nevite jestli je nekde moznost sehnat takovy volant třeba pouzity ci snizeni ceny s moznosti vrátit 4 ramenny volant? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 (editace) Kdyby někdo měl zájem o dodělání volantu, mám k němu včechno potřebné (multifunkční volant, kablik, Airbag i podvolantovou jednotku). Více do zprávy. PRODANO!!!! Editováno: 15. leden 2017, autor: supersoptik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 nemá niekto na predaj tlačítka s označením 5E0919719G ? Kúpil som volant s octavie 3 a tie majú označenie 5E0919719B - to mi nejde na superbe ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 moja prerábka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Ahojte ve spolek, zakoupil jsem Combi, 12/2011, 4x4,DSG, 103kW, s tempomatem a rád bych multifunkční volant bez pádel. Co vše na to budu potřebovat a jak třeba zjistím jakou podvolantovou jednotku k tomu ? A liší se to něčím pokud pak budu dodělávat BT handfree nebo přední parkáče a tak ? Abych pak tu jednotku třeba zase nemusel měnit ? díky Richard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 dej tam uz padla pak te to bude mrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Souhlas s foxdivemaster .... bez pádel bych to auto už dávno hodil ze skály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 K čemu využiji pádla ?? A co tedy vše pro to budu potřebovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 treba k razeni? nevim,to byla prvni vec co jsem chtel udelat po koupi auta,obcas si clovek chce radit trochu jinak,nebo preradit dopredu atp. treba ty to zrovna nepotrebujes,ja mam i upravu dsg na vyssi otacky a tak obcas si treba odrazuju na vyssi kvalt podle povahy terenu,samo to muzes delat pakou ale toto je daleko lepsi reseni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Pádla jsou pro komfort řazení, nic víc, nic míň. Někteří je mají a nepoužívají, protože to dunění motoru buď neslyší nebo jim nevadí. Za mě zlatej automat (s možností řazení) než manuál bez možnosti automatu.... Automat s pádly mi zvyšuje komfort o level výše. DSG v 95% nechám řadit dle sebe a v těch 5% zasáhnu do řazení já.....a sahat na páku určitě nechci. Na volantu - pádlu - je to rychlé, intuitivní a neobtěžuje mě to. Není jízda, kdy bych do řazení nesáhl.... dělám to ale už nevědomky - pádlem je to prostě hned. Prostě režim "D" kvalty 1-4 super ... 5 na hraně a 6 je průser (klidně to tam loupne v 65 -70 km/ha auto "krásně" duní a výrobci setrvačníků jásají) Režim S je v tom to pro mě mnohem lepší, ale i tam do toho tu a tam "sáhnu" tam využiju spíš pádlo se znakem "+" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 tak to mas origo nastaveni dsg,ja mam upravene a uplna pecka doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 (editace) Elektrika Editováno: 29. leden 2017, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Tady je sekce "Elektrika" - držte se tématu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Tak volant bych měl. Je to z r.v. 2013, bude potřeba ještě něco ? Teď mám volant čistý bez ničeho a r.v. 2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Nutná nová podvolantovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 A jak zjistím jakou potřebuji ? A kablík a kroužek nepotřebuje měnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 (editace) Kablík lze dodělat ze současného, podvolantovku: odklopíš plastový horní kryt, odšroubuješ oba šrouby za volantem(stačí jen správně natočit volant) + jeden u páčky ze spodu a na kroužku najdeš zda je to 5k0953569(Valeo) nebo 5k0953549(Kostal). Případně u mě přes diagnostiku nebo v servisu podle VINka. Valeo: Editováno: 4. Únor 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Půjde mi tato jednotka 5K0953569AL s multi volantem a DSG pádlama ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel130416 Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 zdravim je mozne vymenit MF volant ze superb 2 s padly za volant Octavia 3 rs. Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Ano,po úpravě tlačítek.Jeden takový volant mám k prodeji,upravený,jen bez bagu,cena 7900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry90 Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Ahoj, měl bych prosbu když je tady toto téma.... před pár měsíci jse koupil SII a chtěl bych tam dat volant z Supa po fl a nebo by se mi moc líbil s tou zkosenou hranou nějak sem tady pročítal forum a byla tu řeč o tlačítkách, kdybych koupil volant a nefungovala by mi tlačítka tak dá se to nějakým způsobem dokodovat ? nebo se budou muset koupit jiné tlačítka ? .... děkuji za odpovědi a za přijetí do klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.