Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII

Pawouk

Doporučené příspěvky

ale ten zelenej prouzek jsem si kodoval na svojim superbu z roku 2016 a original jsem mel cernej vnitrek 

muze zkusit tusim ze to bylo adaptace a tube a pak tam je  takhle jsem lehce zkusil dohledat jedno z toho muze zkouset

Tube version (Adaptation, 0 to F) 
- Display Depiction (Adaptation, Version 1 to 4)

Editováno: , autor: roubic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Ahoj, mam O3 FL, fullLed - auto mam pres rok, mam problem se zadní mlhovkou - někdo se asi snažil dokodovat pravou zadní mlhovku, samozrejme se nepovedlo a auto mi hlásí při zapnutí mlhovek - zkontrolujte pravé zadní mlhové světlo… pres půjčeny obd adaptér a aplikaci carscanner jsem našel možnost dokodovat zadní mlhovku pravou - a tam je, ze je neaktivní- takze takhle to nevyřeším - dokáže mi někdo nějak pomoct? Díky Sáček 

Odkaz ke komentáři

Ahoj potreboval bych radu od nekoho zkusenejsiho protoze ja uz vystrilel naboje 😂 dodelaval jsem aktivni tmps z pasivniho vse jsem nakodoval podle navodu pasivni odkodoval aktivni nakodoval ale asi jsem neco udelal spatne jednou za cas se mi objevi kontrolka kontrola tlaku kdyz se podivam tak ale gumy jsou nafoukle problem je ze tohle nejde vymazat jen tak musi to na pc viz video nema nekdo napad jak se  zbavit tohohle problemu ?

Odkaz ke komentáři

V 19. 9. 2015 na 21:35, tomasz. napsal:

Podařilo se mi nakódovat: dotankovaní množství paliva na maxi-dotu, vypnutí ss, vypnutí pípaní nezapnutých pásů,HHC,druhou mlhovku, mlhovky zadní jako brz.světla, protočení ručiček,atd., ale kurňa se mi nedaří zrušit AM pásmo, tak aby mi neházelo chybu ve vagu. Pořád mi to hlásí - viz níže. Poradí někdo co dělám špatně ? Toto se snažím podle tohoto: http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/columbus-navigation-radio-modulation-am-deaktivieren.php

Address 5F: Information Electr.       Labels: None

Control Module Part Number: 5E0 035 872     HW: 5E0 035 872

Component and/or Version: MU-E--ER      171 0141

Software Coding: 037301003C0000005011000100000200000000840000010000

Work Shop Code: WSC 73430 790 00063

ASAM Dataset: EV_MUEnt4CCONT 004052 (SK37)

ROD: EV_MUEnt4CCONT_AU37.rod

VCID: 63C3DB536ACAED2620-8036

1 Fault Found:

7203 - Function Restricted due to Missing Message(s)

U1111 00 [008] - -

Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear

Freeze Frame:

Fault Status: 00000001

Fault Priority: 6

Fault Frequency: 5

Reset counter: 65

Mileage: 572 km

Date: 2015.09.18

Time: 16:20:37

A jak jsi tedy tenhle problém vyřešil, prosím? 

Odkaz ke komentáři

Zdravím, 

manželce když zamyká či odemyká auto rozsvítí se i třetí brzdové světlo. A naopak nemá Škoda connect ani Infotaiment online. Prostě nemá na displeji Bolera tu červenou zeměguli.

Jdou tyto věci aktivovat přes Car Scanner. Nikde jsem to nenašel. Děkuji 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...