Sinister Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 a vedel by si mi upresniť aj presnejšie kodovanie, skušal som to podla navodov čo somtu našiel asi 3 rôžne varianty ale furt som sa dostal len do štadia ako som uviedol vyššie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 (editace) Jednoduche, vyberes si svetla ktere chces, u me jde o bocni pruhy vzadu, osvetleni RZ, a predni denni sviceni, tem nastavis spravny jas, zadek mam 50, predek 100, RZ 127(mam led) a potom funkci nozniho osvetleni. Delal jsem to na pozicich kde nic nebylo, ev. kde jsem uz mel nastaven "jas", aby se to nehadalo se zbytkem. Mam treba jeste pohasinani denniho u blinkru atd. Editováno: 24. Únor 2017, autor: Krenstik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Riesili sme to pri kodovani F3 a myslim, ze sme tam nechavali vzor. Bez svetelneho/dazdoveho iny CH/LH ako manualny nie je mozny (CH iba tuknutim do packy). To co uvadza Krenstik funguje na principe rozsvietenia danej ziarovky pri reakcii na interierove svetlo (signal odomknutia) a vypne sa po chvilke od zatvorenia dveri. Ak vystupujes, po otvoreni dveri sa dana ziarovka rozsvieti a zhasne bud signalom zamknutia, ale opat chvilu po zatvoreni dveri rovnako ako interierove svetlo... Podobne funkcie sa daju nastavit na otvorenie kufra. VW umoznuje i otvorenie prednej kapoty (na F3 som to nenasiel). Demonstracia: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 zaujímave riešenie, ale nerozsvietia sa potom aj keď manuálne zapnem osvetlenie interieru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Ne, ale při každém otevření dveří. Já nemám vepředu obrysovky, místo toho mám US style, takže to alibisticky používám v nastavení rádia, pokud jedu někde kde jsou sensitivnější policisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 A viete napisat aj ako sa vola ktore svetlo. Z tych nemeckych nazvov moc mudry nie som a testovat to na styl pokus omyl sa mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 No zalezi na ktere co chces, podle toho si to nastavis, mas LED denni, nebo zarovky? Vzadu LED nebo zarovky? to vse pak meni. Tady je moje video, jak mám udělané světla pro CH / LH. Zadek je tusim 23 / 24, predek 3/4 a potom cely zadek v upravach: Pri dennim sviceni jen prouzek, ten pri blinku pohasina (mam to kvuli lesum atd) tj. 50 % resp. 25 %, parkovani pres blinkr je taky stejne Brzda vcetne mlhovek, samo dve mlhovky Obrysovka / tlumene taky jen prouzek, ale zacina to na 100 % aby to svitili lehce i do celeho cecka a pri blinku pohasne Spodni a horni zarovka z C je deaktivovana. A LED blinkr, zpatecka a RZ :-) A pak predek: Obrysovka jen na blinker, ten pri blikani jde z vypnuto do blinkru Parkovaci svetlo taky jen na blinkr Svetelna houkacka na cely predek Denni sviceni pohasina pri blinkru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 práveže nemám LED ani v predu ani v zadu..chcem to nakodovať na klasické žiarovky ale neviem ktorá je ktorá podla toho označenia vo VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Nie je to sice O3 ale F3, no podelim sa o zistenia podobne to bude aj pri O3, bohuzial niekde budes musiet experimentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Určite sa s tým pohrám. Ďakujem hoši, prípadne ak zistím niečo zaujímave určite sa podelím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 (editace) Páni môžem ešte jednu pre vás machrov možno hlúpu otázku? Dá sa nejako vy-exportovať celé nastavenie jednotlivej RJ? pre istotu to rozpíšem aby bolo jasne o čo mi ide...pripojím sa napríklad na centrálnu elektroniku 09 a otvorím Adaptation 10...a všetky možnosti čo sú tam aj s konkrétnym nastavením by som chcel niekde exportovať napr do TXT súboru alebo hoc čoho iného aby som si potom mohol prípadne aj doma v klude prezrieť čo je ako nastavené a použiť to aj zálohu aby som vedel čo kde bolo keď budem niečo meniť.. UŽ NIE JE AKTUÁLNE, OTAZKA ZODPOVEDANA VĎAKA Ferdovi25 Editováno: 27. Únor 2017, autor: Sinister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Tak pro ostatní, dělá se to v aplikacích, vyberu jednotku, ev. heslo a spustim..... Jinak v tom pdf.ku od nemcu je pekne popsane ktere svetlo co dela. takze 3/4 jsou denni halogeny, zadek pak podle toho ktere chces. U me je to 23/24. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petere Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 V 20. 2. 2017 na 20:27, petere napsal: Dobrý den, mám Octavii 3, vyrobená v 03/2016, Bolero, vyčetl jsem tam HW H25, SW 0245. Chci se zeptat, co jde dokódovat. Měl bych zájem o hlasové ovládání (tlačítko na volantu i na rádiu je), naklopení pravého zrcátka při zpátečce, comming home (nemám xenony), zablokování AM pásma na rádiu. Nikdo mi nedokáže poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 (editace) z moznosti kodovania tu na fore si priprav zoznam zelani a spoj sa s niekym (kto je v tvojom okoli), kto kodovat vie. dohodni si s nim podmienky a na mieste zistis co vsetko z tvojho zoznamu na tvojom aute je mozne spravit. jendotlive moznosti su totiz zavisle na konkretnej konfiguracii tvojho vozu (bluetooth, senzory a pod.) Editováno: 1. Březen 2017, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Tak odpoviem ja...- zablokovanie AM nie je problem- hlasove ovladanie je zavisle skor ci mas bluetooth a vies telefonovat cez radio (podla tlacidla ano. Cize povolit to)- sklopenie zrkadla pri spiatocke nie je problem- coming home/leaving home su 2 moznosti, podla toho, ci mas alebo nemas svetelny senzor. Pri druhej funguje iba manualne coming, nutne pri vystupovani tuknut do packy smerovkyPrides? Vychod Slovenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 wirer ak môžem na margo tvojej odpovede ohladom hlasového ovládania...ide to aktivovať aj v prípade že nemám MF volant, ale mam vioce na rádiu taktiež viem cez BT rádia telefonovať a púštať aj hudbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
99milan Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 caute, FYI - mam OIII vyrobenu 11/2016 a Start-Stop trvala deaktivacia uz nie je mozna. Je to aj pisomne stanovisko OBD support - ked v novom update je to blokovane VW. Tak aby vedeli aj buduci majitelia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Si, si naozaj istý? taktiež mám O3 11/2016 a SS som vypol úplne bez problémov. Samozrejme nie úplne korektným spôsobom, odžubal som ho na minimálnom napäti 12,1V ale funguje to na 1ku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 na RS 2016tka start/stop šel vypnout , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petere Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Děkuji za informace. Takže většina by toho asi šla. Na Boleru bluetooth mám a telefonuji přes něj. Jsem ale z Brna, takže na Slovensko je to trochu z ruky. Je někdo z "kódovatelů" z Brna nebo okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Klidně se můžeš v Brně zastavit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 (editace) Jak se dá odblokovat hlasové ovládání když mám bolero a bluetooth? Ja jsem myslel že to nejde, že to chce aktivacni klíč. Btw mám o3 rv11/2016 a start/stop vypnut zvýšením napětí Děkuji Editováno: 3. Březen 2017, autor: ice22222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Hoši dnes som natrafil na zaujímavú vec. Našiel som niekde adaptaciu na ABS, volalo sa to tuším hydraulický brzdoví asistent.Je to niečo ako režil normal a sport na účinnosť brzd a samozrejme tam bol aj postup kde čo ako..dnes som to chcel vyskúšať a zistil som že to vyžaduje bezpečný prístup ku ktorému samozrejme kód neviem...Skúšal som brúzdať po nete ďalej a natrafil som na kód 40168. Keď som ho zadal tak mi vypísalo že kód bol prijatý, no keď som skúšal upraviť adaptáciu tak si ho opäť pýtal...Vie niekto čo to je zač prípadne nejaky iný Funkčný kód do jednotky ABS?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
99milan Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 A deaktivoval niekto Start/Stop pomocou OBD Eleven? Tu je odpoved, ktoru som dostal od OBD support: "Really would like to help you, but here is problem which is not ours. Volkswagen released new update which block this function. We will try to do something with that in the future." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 V 3. 3. 2017 na 18:11, Sinister napsal: Hoši dnes som natrafil na zaujímavú vec. Našiel som niekde adaptaciu na ABS, volalo sa to tuším hydraulický brzdoví asistent.Je to niečo ako režil normal a sport na účinnosť brzd a samozrejme tam bol aj postup kde čo ako..dnes som to chcel vyskúšať a zistil som že to vyžaduje bezpečný prístup ku ktorému samozrejme kód neviem...Skúšal som brúzdať po nete ďalej a natrafil som na kód 40168. Keď som ho zadal tak mi vypísalo že kód bol prijatý, no keď som skúšal upraviť adaptáciu tak si ho opäť pýtal...Vie niekto čo to je zač prípadne nejaky iný Funkčný kód do jednotky ABS?? Zkus některý z těchto kodů :10505/10815/11966/15081/18573/20103/24435/ 25004/28183/31857/37202/40168/40304/44595 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.