signoflife Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Ahoj, někdo mi vytunil na parkovišti zadní pravou svítilnu tupým předmětem a z časti krytu vyrobil puzzle. Jinak světlo svítí. Tak jsem nechal v autorizáku světlo vyměnit (5300 i s prací) a na rozbitém světle jsem se rozhodl provést reverzní inženýring. Nejsem však moc úspěšný, Zatím jsem jen sundal zbytky krytu a dál to nejde. Přijde mi, že i vnitřek je do obálky lampy vlepený. Nemůžete se mi prosím někdo podívat do Etky, jestli tam není rozkreslená svítilna po dílech a hodit to sem? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Není - je to jeden díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 30. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Díky za info. Už jsem to také rozebral na díly a je to vše nalepeno, vyjma těch plastových krytek před žárovkou. V podstatě už to dohromady dát nejde. Docela by mě ale zajímal cenový rozdíl lampy s těmi "krystalickými krytkami" oproti verzi bez krytek. Rozdíl totiž zřejmě je jen v těch 2 plastových dílech na jednom šroubku. Doplnit tedy světlo o 2 plasty ala chrom a říkat tomu "top varianta" je tak trochu, podle mne, balamucení zákazníka. Uměli byste někdo zjistit číslo dílu - vnitřní pravé zadní světlo combi v anglické variantě s mlhovkou? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 (editace) Myslíš 3V5945308C - koncova svitilna led s mlhovym koncovym svetlem (jen pro jizdu vlevo) - umístění vpravo uvnitř, dle ETKY cena 2970Kč Editováno: 19. Listopad 2016, autor: Shaarky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 jj, myslím toto. Snažil jsem se v servisu, ale prý objednají jen světlo podle vin. Ještě to někde koupit, ale na toto číslo dílu už lezou nějaké odkazy na netu, takže by se mělo zadařit. Díky moc za číslo dílu, je to pro combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 30. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Tak je doma to správné, 308E. Tak ještě montáž a zapojení, pokud nebude příprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Tak pak dej vedet, jak to bylo s montazi...take me to lakalo a furt laka to dodelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 11. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Perfektni Co montaz...byla treba nejaka kabelaz navic a nebo stacila adaptace jednotky a uz to svitilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) Montáž celkem ok, v kufru je jeden šroubek pod osvětlením kufru a 2 šroubky pod krytkou na kraji. Jde se tam trochu blbě, doporučuji magnetický šroubovák, podařilo se mi jeden šroubek ztratit za tapecírung. Naštěstí je to běžný metrický šroub. Zapojeno světlo není, musí se natahat kabel. 2 možnosti, buď trochu/dost (podle toho, jaký je kdo fajnšmekr na auta) "nesystémově" od levého světla nebo do ŘJ a správně nakódovat. Přiznám se, že tahat kabel přes celé auto se mi nechtělo, nemám na to ani čas, ani náladu. A navíc, zadní mlhovka má nakódovánu jen jednu funkci, není to žádná kombinace brzda/koncové/směrovka apod, kde by na tom záležela správná funkce, takže jsem zvolil jednodušší variatu. ŘJ neprotestuje a zvenku je to jedno. Editováno: 13. Duben 2017, autor: signoflife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 mel bych jeden dotaz panove. Je mozne misto zakladnich low led (led prouzek maji pouze vnejsi svetla) dat high led co ma treba Style? Musi se to pinovat nebo kodovat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 29. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Ve vnějších světlech není rozdíl, vyjma těch krytek před žárovkami a jinou grafikou pod červeným plastem. Vnitřní světla totéž + chybí led proužek a led modul. A předpokládám, že bude chybět i přívod na obrysovky do dveří od kufru. Jinak se nic kódovat nemusí, obrysovky na dveřích jsou na stejném drátu, jako obrysovky krajní, vnitřní a vnější obrysovka je z pohledu elektriky jedno světlo. Stačilo by tedy doplnit drát obrysovky z krajního světla do vnitřního, a doplnit pin do konektoru vnitřního světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Troška som nepochopil... napíšeš mi tu presne číslo dielu toho svetla ktore ma hmlovku ??? (Tiež by sa mi páčila hmlovka na oboch stranach) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 23. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 (editace) 3V5945308E - top varianta pravá s led proužkem koncového světla a led modulem mlhového světla. Ještě se ale mohou lišit rokem výroby, toto je od podzimu 2015 do jara 2016. Přesně to zkouším vyhledat. Editováno: 23. Říjen 2018, autor: signoflife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Mam 10/2015 a combi .... takze koncovka 308E ?? Idem to pohľadať.. Ďakujem ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 25. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 (editace) Já jsem měl v excelu všechna čísla svítilen a psal si k nim poznámky. Ten excel nemohu najít. Ale našel jsem email s jedním známým ze škodovky, kde z toho excelu odvozuji nějaké výsledky. Třeba ti to ještě pomůže. To: Hanzlicek, David (BM) <David.Hanzlicek@skoda-auto.cz>Subject: RE: Číslo dílu - mlhovka + koncové světlo, pravá Dobrý den, na C je mlhovka anglická, ale není tam koncové světlo, je to ta nižší varianta. Mě vylučovací metodou vyšlo E. Podle VIN mi v servisu zjistili, že mám "D", C a B jsou PR -SK a to "C" se nehodilo, vyloučil jsem tedy i B a A a bez písmena jsem vyloučil podle roku výroby do 5.10.15, stejně jako F a G, které jsou od 30.5.16 Zbylo D a E, obojí je PR SP, D pro pravostranný, E pro levostranný. Takže mě vyšlo 308E Děkuji za pomoc, je to náročné.... :-)) Jinak v Česku to určitě koupíš na worldparts.cz. P.S. Je zajímavé, že ani ve Škodovce se nenašel nikdo, kdo by to byl schopen vysypat z rukávu. Editováno: 25. Říjen 2018, autor: signoflife 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Moze byt,ze top varianta zadnych svetiel ma zmenenu grafiku,svietivost od MR 2019?Zda sa mi,ze 2015tka svietila nejako slabsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 31. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2019 (editace) Já myslím, že je to už od 5.10.15. Podle mne ty úplně prvé svítily bídně, ale moje MR2016 již svítí dobře. Vybavuji si, že když se začaly Supy objevovat na silnici, svítící proužek na kufru nebyl skoro vidět. Hlavně u kombi. Editováno: 31. leden 2019, autor: signoflife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Prave take kombi som predo mnou dnes videl a ozaj slabota.Na mojej 2019tke mi to pripada take ala octavia po FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.