cosby Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 My to tak děláme.Pokud chce někdo výměnu oleje musí tu auto nechat přes noc!!V takovém počasí jako je teď to bude chladnout půl dne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Moc dík za rychlou odpoveď. Přijedu den předem. Jen ještě doplňující otázka. Mám ten olej před vypouštěním trochu prohřát jízdou? Nebo rovnou na díru, vypustit, nalít nový, zahřát na místě a vypustit při 35°C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 môžem za seba povedať že do týchto starých DSG dáš prípravkom 5L , dáš zátku a máš to v poriadku , nemusíš riešiť hladinu a nič rozpájať ... mám to vyskúšané , aj pri dodržaní teploty tam vôjde 5L ... ak dáš 5,5 ako píše ELSA tak ti aj tak pol litra vytečie ... netreba z toho robiť taký alchýmiu , však v tej prevodovke min. dva litre starého oleja ostatnú v spojkách a v skrini ... toto nie je návod , len postreh pri výmene oleja po možno 1000x ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 v podstatě máš pravdu,ale dělám to tak,jak se má.Zákazníci to maji rádi a mám jistotu,jinak souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Včera večer jsem přišel k dlouho stojícímu autu a naměřil teplotu oleje 28°C. Prostě auto zahřáté přes den sluncem na požadovanou teplotu vypouštění oleje. >> Takže moje otázka na ohřívání byla směšná. No joo... Už mám koupeno 6 litrů, tak tam dám 5.5l a 0,5 vypustím no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 daj tam 5 a zakrúť vypušťák ... liter si ušetri na ďalšiu výmenu ... alebo ako chceš no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 V 2. 7. 2020 na 9:02, koudy_123 napsal: Včera večer jsem přišel k dlouho stojícímu autu a naměřil teplotu oleje 28°C. Prostě auto zahřáté přes den sluncem na požadovanou teplotu vypouštění oleje. >> Takže moje otázka na ohřívání byla směšná. No joo... Už mám koupeno 6 litrů, tak tam dám 5.5l a 0,5 vypustím no. Kde v servisních manuálech je předepsaná teplota oleje pro vypuštění oleje z převodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 v dílenské příručce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Tam je uvedena pouze teplota kontroly hladiny po napusteni 35-45stupnu. O teplotě oleje při vypouštění tam nic není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Jo,v dílenské je 35 při kontrole,ale někde jsem četl i teplotu při vypouštění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Dilenska příručka teplotu oleje při vypouštění neudává! Proto se ptám kde jste přišli na tu hodnotu 28stupňů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedek novak Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Zdar,kontrolní otázka,pro toho kdo měnil olej v DSG sám.Je potřeba mít zvednutý kola když po nalití oleje řadím rychlosti,aby se olej natlačil do kanálku,před odpojením hadice plnění do převodovky?Nebo nic zvedat nemusím,jen vypustím olej,filtr,napustím nový olej,všechno na jámě a po zahřátí na 35-45°C?V příručce není zmíněno. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Zvedat kola nemusis, ale brzdit ano 🙂. Postupoval jsem dle pokynu, ale nejlesi by bylo, kdybych tam nalil rovnou 5 l a zaspuntoval. Presne to mi radil tusim cosby. Protoze se mi pri zahrivani noveho oleje vibracemi uvolnil snorchl a ja vypustil o 2dcl noveho oleje vic, nez nez jsem mel. Asi jsem snorchl malo dotahl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedek novak Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Díky,jasně že brzdit budu,nerad bych při výměně projel vraty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.