RadekVW Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Chlapi mam jeden oreginal klic,potrebuji kdo je schopny mi udelat novy,takze vycist kod a nahrat do noveho,jsem z Roznova pod Radhostem,takze ostravaci prosim pomoz te...jinak vsem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Pokud máš klíč,umím vyčíst pin a nakódovat,ale klíč sehnat neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Jakej je to rok? Typ klíče (vystřel. obyč.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Chlapi mam jeden oreginal klic,potrebuji kdo je schopny mi udelat novy,takze vycist kod a nahrat do noveho,jsem z Roznova pod Radhostem,takze ostravaci prosim pomoz te...jinak vsem dik nemas lepsi koupit nove? http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/VymenaVlozkyZamku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Take PIN vyčtu a klič načtu, ale vyrobu zadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.