Michal_Reitmajer Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Ahoj. Pri cisteni klice jsem bohuzel ztrati immo chip. Pokud koupim novy, prazdny chip, je mozne ho nakodovat, kdyz nemam pin k ŘJ. Auto jsem koupil bez pinu z Nemecka. Mam jeste druhy klic, se kterym mi auto nastartovat jde. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Ahoj, ano, lze to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_Reitmajer Vloženo 13. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 A nejakej navod, jak? Jestli to zvladnu sam pres VAG nebo jen autorizovanej servis. Nebo tady nekdo z fora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Jestli sám nevím, ale jistě vím, že bez autorizovaného servisu to jde zvládnout. Záleží odkud jste. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_Reitmajer Vloženo 13. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Z Klatov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Taky by me zajimal ten navod. Brzy to asi budu potrebovat. Jedine co mam je diag. kabel a VCDS. Uz jsem si kdysi nasel tyto 2 navody, podle nich by to snad mohlo jit. Immobilizer IV Key Matching My experience of pairing new keys on Octavia2 with VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.